Wpis z mikrobloga

@mrbarry: No ale tak szczerze mówiąc, to dobrze się broni i to co pisze w obronie swojej jest słuszne. Szkoda tylko, że wiadomo, że sam w to nie wierzy, bo w pierwotnym poście zaczął sam najeżdżac na innych (w tym przypadku PiS).

Wszyscy siebie tam warci, serio xD
  • Odpowiedz
@Maciej123: Nieno, ja myślę że nawet nie chodzi o sam błąd, bo błędy popełnia każdy. Raczej chodzi o to że on na podstawie tego błędu - w sensie tak jak to, co powiedział było prawdziwe - że Konstytucja od tyłu lat jest niezmieniona - oczernia innych, już nieważne kogo, bo w tym przypadku to akurat PiS, ale jednak.
  • Odpowiedz
Jarek niedawno o Petru:

Nie sądzę żeby to było trwałe zjawisko, lider tej partii zna się na finansach, ale w innych dziedzinach widać tak duże luki w wiedzy, że nie jestem pewien, czy można go zaliczyć do inteligencji.

Link
  • Odpowiedz
Powtórzę to jeszcze raz: A co jeśli Petru wali te wszystkie gafy specjalnie? Przecież Ci którzy tutaj po nim jadą i tak na niego nie zagłosują, ale dzięki nim nazwisko "Petru" wciąż pojawia się w eterze. A "przeciętny" wyborca tylko słyszy "Petru" "Petru" "Petru", kontekst nie gra roli. Później Petru błyszczy elokwencją na miesiąc przed wyborami, płaci miliony za spoty a wyborca idzie do urny i bazgrze krzyżyk przy Petru bo to
  • Odpowiedz