Aktywne Wpisy

Zoyav +97
kolejna nielogiczna moda której nigdy nie zrozumiem, to kabiny prysznicowe bez drzwi
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Brawo dla uśmiechniętych fajnop0laków z Jagodna.
Jesteście cudowni ❤️❤️❤️
( ͡º ͜ʖ͡º) #rudeobietnice
#bekazlewactwa #bekazpo #idiokracja
Jesteście cudowni ❤️❤️❤️
( ͡º ͜ʖ͡º) #rudeobietnice
#bekazlewactwa #bekazpo #idiokracja
źródło: temp_file1899876070793556234
Pobierz

Jak obstawiacie, o ile może spaść cena np Asus GeForce GTX 980 Ti STRIX OC 6GB po premierach Pascala i Polarisa? 10%? 20%? 50%? (akurat na 50% to w ogóle nie liczę, wydaje mi się niemożliwe.)
Ktoś pamięta jak to było przy premierach poprzedniej generacji kart?
Nowa buda już do mnie jedzie, tylko bez grafiki właśnie i zastanawiam się czy czekać czy nie... Bo jak mam zaoszczędzić 150zł to jednak nie chcę tyle czekać bez grafiki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
O ile spadną ceny topowych kart graficznych po premierze polarisa i pascala
przy premierach poprzednich generacji tak to było że hd 6950 kosztował np 1000 zł a hd 7950 czyli odpowiednik w zmienionym procesie 2000 zł, i co tu niby było do obniżania w hd 6950 ? nic
Ostatniego Radeona miałem jak to było jeszcze ATI i nikt o Viscie nie słyszał jeszcze. Później Bratu kupiłem Radka HD 7850 na sięta i jakoś nie narzekał specjalnie chyba...
Nie wiem jak te nowe topowe Radki się
osobiście myślę że najmocniejszą kartę jaką wydadzą obecnie będzie coś pokroju o wydajności zwykłego fury/r9 390x jako r9 480x za 300-350$
@try_catch_finnaly: to wszystko to i tak jest wróżenie z fusów, zobaczymy w dniu premiery i
źródło: comment_BZ0lKziEYYPZdHValv3LFPbJ5OePikXy.jpg
Pobierzpolaris 10 imho będzie za słabym układem
Teraz wyjda karty high-end oraz w przypadku amd rowniez lo-end a enthusiasts obu firm zapowiadane sa na styczen 2017