Wpis z mikrobloga

@FuriousViking: @WTFaydh: O to wlasnie chodzi, może byc kazdy rodzaj motocykla. Nie kupuje go dla siebie. Zajmuje sie dobieraniem motocykli. Zobaczcie moje wpisy na wykopie.

Teraz robie sobie burze mozgow i tak mysle ze moze macie cos czego ja juz nie mam
  • Odpowiedz
@Dark_Poland: chwycilo, bo ludzie kuzwa nie potrafia korzystac z tagu na wykopie. 500 osob obserwuje, wypowiada sie 30. i codziennie te same pytania zadawane przez jakis randomow.
  • Odpowiedz
@Stitch: Wykop to nie jest mój główny zasieg, raczej taki poboczny. A pytam tutaj o moto, bo tutaj jest duzo mądrali ktorzy czytali a nie jezdzili i znaja wiecej moto ode mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Stitch: ciężko się z tobą nie zgodzić. przecież w tym filmiku nie było nic nowego czego się nie da znaleźć na forach czy innych filmikach. i zawsze padają te same pytanie co kupić na pierwsze moto i czy na R1 się nie zabije? XD ja też jestem w fazie szukania sobie motocykla ale ja swoje wątpliwości rozwiałem czytając masę artykułów i for poświęconych danemu motocyklowi. a jak było mało to
  • Odpowiedz
@ImeNs: wiesz co innego pomoc jakiemus mirkowi co sie wypowiada, a co innego jak sie rejestruja tylko zeby spamowac albo naspamuja i za tydzien znow to samo pytanie, bo a moze wezme innego.
  • Odpowiedz