@frogfoot: komentarze wyżej + opis filmiku. Nie musisz się emocjonować, obrażać i rzucać przekleństwami bo zachowujesz się jak jakiś niewykształcony analfabeta ( ͡°͜ʖ͡°)
@frogfoot: no jeśli wierzysz takim ludziom jak OP to mi nie pozostaje nic poza pogratulowaniem Ci Twoich sprawdzonych źródeł ( ͡°͜ʖ͡°)
Życzę miłego i spokojnego niedzielnego popołudnia, pięknie spełniłeś swoją powinność obrażając ludzi w internecie - możesz odpocząć i rozkoszować się weekendem.
@sorek: To swoja powinność tez spelniles - wrzucenie tendencyjnego, klamliwego materialu, wpisujacego sie w obecne na wykopie nastroje antyimigranckie. GJ.
@Holiday: Jak wołasz moderację, to mogą Tobie dać bana za oczernianie użytkowników. Zrobił to, co robi 99,9% osób na wykopie - znalazł artykuł/film i taki sam tytuł tylko przetłumaczony wrzucił na wykopalisko.
Osoba nagrywająca zapewne słyszała język obcy czy coś i dlatego napisała "immigrant". Zagadka wyjaśniona, można się rozejść.
@Holiday: Ale z Ciebie przegryw do kwadratu, kasuj kasuj, ja będę pisał, że kłamiesz i manipulujesz, bo widać na filmie że dwie Muzułmanki kopią dziewczynę. ( ͡°͜ʖ͡°)
2 dziewczyny się pokłóciły o coś (duża z tą siedzącą), a reszta osób stara się je oddzielić i odgonić tą dużą. Tytuł na głównej:
"Nowy trend we Francji - imigrantki atakują francuskie dziewczyny w sukienkach" ...
@sorek śpij słodko manipulatorze
Wołam @Moderacja
#neuropa #shitwykopsays
To nawet jeden level nizej, niz renomowane portale typu brytol.com.
A komentarze wyzej to chyba pojawily sie juz post factum, wiec nie miales szansy ich przeczytac przed wrzuceniem. Logika godna polaczka w ukeju.
Życzę miłego i spokojnego niedzielnego popołudnia, pięknie spełniłeś swoją powinność obrażając ludzi w internecie - możesz odpocząć i rozkoszować się weekendem.
Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Osoba nagrywająca zapewne słyszała język obcy czy coś i dlatego napisała "immigrant". Zagadka wyjaśniona, można się rozejść.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
http://www.informationliberation.com/?id=54662
http://www.leparisien.fr/gennevilliers-92230/une-adolescente-rouee-de-coups-a-gennevilliers-parce-qu-elle-portait-une-jupe-22-04-2016-5737361.php
Motywem napadu był obiór, wspomniona sukienka.