Wpis z mikrobloga

jawne oszustwo http://www.wykop.pl/link/3135165/nowy-trend-we-francji-imigrantki-atakuja-francuskie-dziewczyny-w-sukienkach/

2 dziewczyny się pokłóciły o coś (duża z tą siedzącą), a reszta osób stara się je oddzielić i odgonić tą dużą. Tytuł na głównej:

"Nowy trend we Francji - imigrantki atakują francuskie dziewczyny w sukienkach" ...

@sorek śpij słodko manipulatorze

Wołam @Moderacja

#neuropa #shitwykopsays
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@Holiday: ja tylko przeklejam i tłumacze tytuł z Youtuba. Proszę mnie nie oskarżać. "Don't shoot the messenger" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@sorek: A kto cie tam wie. Najlepszych synów ojczyzny na zatracenie do kalifatu brytyjskiego ściągasz. Co by honor i dumę na funty wymieniali... Wstyd!
  • Odpowiedz
@rofl131: Nie znam perfekcyjnie ale to co jest na filmiku nie jest specjalnie trudne.

Na filmiku nie ma gangu "imigrantek" atakujących kogoś, a raczej jedna kobieta atakuje drugą, a resza ludzi próbuje ją odgonić. Na filmiku nie ma też żadnej sukienki,
  • Odpowiedz
Nie znam perfekcyjnie ale to co jest na filmiku nie jest specjalnie trudne.

Na filmiku nie ma gangu "imigrantek" atakujących kogoś, a raczej jedna kobieta atakuje drugą, a resza ludzi próbuje ją odgonić. Na filmiku nie ma też żadnej sukienki,

@Holiday: Czyli nic nie wiesz tak na prawdę xD
  • Odpowiedz
  • 0
@frogfoot: wrzuciłem z zaufanego źródła, jak widać miałem racje. A na wykop można wrzucać co się chce, jak się niepodoba to zakop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@sorek: Zaufane zrodlo = jakis gowno prawicowy portal dla niewyksztalconych polonusow analfabetow?
I gdzie #!$%@? masz racje, jak na zajsciu nie widac nawet zadnej sukienki, nie mowiac juz o tym o co poszlo.

DIAF.
  • Odpowiedz