Aktywne Wpisy
frugASS +70
xddddddd
Erlein +2
#podrywajzwykopem dajcie mi jakieś porady jak poznac nieletnie siksy 15-16 lat. Mam własne mieszkanie (oski here) i 24 lata, ale wyglądam na 18. Jestem niski ale #mirkokoksy i z ładną mordą. Mam szansę wśród znajomych ale zbliżonych do mojego wieku a ja wolałbym młodą julkę niż jakieś przeorane szony #przegryw #zwiazki #logikarozowychpaskow #tinder
Wiem, że wielu z Was to zbagatelizuje, ale mam problem ze swoim #niebieskipasek. Spotkaliśmy się wczoraj- piątek, romantyczny wieczór, #seksy w planach. Poszliśmy do niego. Niby wszystko ok i nagle on proponuje parówki... Rozumiecie? Parówki! A najgorsze jest to, że bez keczupu ani musztardy!!! MASAKRA! Jak myślicie, rzucić go?
#zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Komentarz usunięty przez autora
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
@fe4n @paprykarzszczecinski1 @programuje_dla_hajsu @Pawel2700 niestety, ale to #truestory, nie wiem o co Wam chodzi :/ myślałam, że tutaj mogę podzielić się takim przemyśleniem, zwłaszcza, że teraz promocja na parówki w Biedronce
To jest anonimowy komentarz.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling