Wpis z mikrobloga

@Howkin: ja napisałam negatywnie ty w swoim komenatrzu dorzuciłes jeszcze #!$%@? i inne epitety. Skończ na prawdę, chyba że dalej chcesz udowodnić jak bardzo ograniczony jesteś i nie masz pojęcia o czym piszesz, zaprzeczasz sam sobie nagle zmieniając "kulture" wypowiedzu
A oczywiście różowa jak zwykle bezbronna, mimo, że sama zaczęła być chamska.

taguj #urojenia

nie dość, że przyznałem w pierwszym poście, że OP nie prowadziła spokojnej dyskusji to jeszcze przyznałem, że też byłą chamska (zaznaczając, że ty ją w tym chamstwie zawsze przebiłeś)

Typowe, samiec alfa aka stulejka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

to są już chyba twoje projekcje. może nie zwróciłeś uwagi ale nie bronie OP tylko śmieje
Przynajmniej nie odpuszczę po tym jak ktoś mnie obraża tylko dlatego, że jest kobietą.

@Howkin: taką właśnie postawą (i tymi bluzgami) udowadniasz tylko, że @sajko miała rację pisząc ci, żebyś dorósł. tylko mentalne gimnazjum musi być zawsze najlepsze w ubliżaniu innym XD

EOT z mojej strony bo info o pasztecie mam a ty chyba nigdy nie zrozumiesz chyba o co mi chodzi

EDIT: może jednak nie miała racji
@sajko:
Nie mam, Tobie ma prawo smakować takie jedzonko, mi nie smakuje. Świat byłby nudny jakbyśmy byli tacy sami, ja przepraszam za ubliżanie, bo byłem chamski. Co do postu jakbyś wyrzuciła cukinie to bym zjadł ze smakiem. :-)