Wpis z mikrobloga

Pytam całkowicie poważnie

@Pikaczu: Na żywo raczej się im nie zdarza śmieszkować. Są pytania, nawet całkiem ciekawe, dyskusje, rozmowy. Ale raczej wszystko na poziomie, bez nieśmiesznych żartów. A jak reaguję - zawsze staram się odpowiedzieć, nie mam spięć przy tego typu tematach. Jeżeli pytanie jest normalne, to i odpowiedź jest normalna.

@cofko: A bez wizy wpuszczacie? ;-)
Zorganizujcie :-) Mocno liczę na to, że również Warszawa weźmie się w garść i Trójmiasto. Lato się zbliża, pogoda coraz ładniejsza - warunki są więc sprzyjające :-)

@a__s: Trójmiasto nie zorganizuje, bo organizatorzy się porozjeżdżali, albo im się nie chce. A na Warszawę też liczę.
Zorganizujcie :-) Mocno liczę na to, że również Warszawa weźmie się w garść i Trójmiasto. Lato się zbliża, pogoda coraz ładniejsza - warunki są więc sprzyjające :-)

@a__s: Trójmiasto nie zorganizuje, bo organizatorzy się porozjeżdżali, albo im się nie chce. A na Warszawę też liczę.
@nowik:

Warszawa dawno odpuściła chyba :<

Co do Trójmiasta to niestety ale ludziom się nie chce nad morze jechać... Wolą do centrum albo na południe bo smog i wyngiel. :<

@nowik: Przecież dwa lata temu sporo osób przyjechało. Jedyne co jestem w stanie zrozumieć to to, że wam się nie chce. Wrzoskowny już nie ma, więc z kijem nikt za tobą nie biega ( ͡° ͜ʖ ͡°
@alma_: Możliwe, ale przynajmniej jeden z organizatorów musi być z miasta jakie organizuje party. Ja do Gdańska mam 70km a czasem jednak trzeba poodwiedzać kluby w trójmieście itd. Dwa lata temu jeden z trzech organizatorów trójmiejskiego party na pewno z trójmiasta był.