Aktywne Wpisy
Chicoxxx66 +166
Może mi ktoś powiedzieć, co takie barany mają w głowie?
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
smooker +573
Właśnie byłem z wizytą u pewnej starszej pani, która w TV usłyszała że od cukru się tyje, cholesterol rośnie i w ogóle to raka powoduje. Potem pani mówi innej Halince, Halinka mówi synowi, syn mówi żonie i w ten sposób 4 ludzi uważa że cukier powoduje otyłość.
Co najlepsze, w tymże pięknym oknie na świat przedstawiali jabłka jako zło, bo zawierają aż (sic!) 2 łyżeczki cukru.
Jacyś naukowcy z uniwersytetu im. Koziej Dupy wyliczyli że spożywamy około 25 łyżeczek cukru dziennie.
no.. fajno
#zdrowie #dieta #chudnijzwykopem #przemysleniazdupy
No i serio, co do tej coli - ja nie wiem jak ludzie mogą to pić. Ja po jednej szklance mam dość, smak ohydny i jeszcze jakiś taki dziwny posmak w
Chociaż muszę przyznać że kiedyś widziałem dietę "DETOX", w której na śniadanie był... sok z pomarańczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli ktoś uważa że można jeść banany bez przerwy, albo co lepsze, suszone owoce.. no, pewnie dlatego potrzebuje pomocy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Colis: a ja na nie odpowiem - nie wiem, ale poczytam.
@vomalio: Ostatnio zakochałam się w awokado i wyczytałam, że mają więcej kalorii od banana. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Chociaż sama nie wiem, czy nie kwalifikuje się go jako owoc właśnie.