Wpis z mikrobloga

Czy ktoś z Podkarpacia byłby zainteresowany przejechać całą trasę szlaku Green Velo? Wybierałem się rowerem w sierpniu nad morze, a konkretnie mam na myśli Gdańsk. Czy ktoś chciałby się przyłączyć? Jeżeli jesteś zainteresowany/zainteresowana to napisz, ale miej na uwadze, że to nie wycieczka na jeden dzień. Wołam również #rower, bo być może ktoś chciałby się przyłączyć po drodze.

Do sierpnia jeszcze czas, jednak gdyby ktoś był zainteresowany taką podróżą, powinien już wyciągnąć rower i przygotowywać się.

#rzeszow #podkarpacie #rowerowyrzeszow #podkarpackie #greenvelo #greenfailo #romantycznyjedziewpolske
Romantyczny_Roman - Czy ktoś z Podkarpacia byłby zainteresowany przejechać całą trasę...

źródło: comment_ug9X4g95Y2cQeVfiH1mxczXwhaKqPbbc.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aro84: Szlak wygląda tak fragmentami, tak się składa że jechałem wzdłuż wschodniej granicy do Wilna nie wiedząc o jego istnieniu wcześniej, dowiedziałem się dopiero zobaczywszy znaki w terenie, i moja trasa pokrywała się fragmentami z tym szlakiem. Drogi w takim stanie nie pamiętam, a cały czas padało. Ale szutrów trochę było.
@mandrake13: Ja teraz na szosie tylko jeżdżę, MTB nie mam, nie na takie trasy :D Raczej się
  • Odpowiedz