Wpis z mikrobloga

Mirki jakiego laptopa szukać do 2000 cebulionów polskich. Chodzi mi o jak największą jakość wykonania. Na nim będę miał #linux więc bez systemu by było najlepiej. Niestety Sony już nie robi laptopów i nie wiem jakie teraz są dobrej jakości. Wydajność w grach mało ważna. Byleby #csgo klatki trzymał. Od 14 cali bym mógł zaakceptować.

• 21
  • Odpowiedz
Właśnie pytam się was bo chodzi o jakość i firmę bo tak to wypadają jakieś toshiby które nie opierają się probie czasu z moich obserwacji.
Ps Widzę u mirków najpewniej z cebuladeals duży ból dupy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Marek_Kodrat: wlacz allegro, posortuj sobie co ludzie najczesciej kupuja, ustaw zakres cenowy i romiar i wybeirz coś ;) ja uzywam asusa i ogolnie sprawuje sie dobrze. nie kupilbym lenovo.
  • Odpowiedz
Właśnie do marek lenovo, toshiba nie jestem przekonany bo widziałem parę NOWYCH i jakość wykonania aż biła po oczach. Luźne zawiasy, skrzypienie w paru miejscach a do tego chodzące na full obrotów wiatraki po ok 1 roku użytkowania. Co do ASUSA nie jestem pewien bo niby kiedyś jakość była ok ale dawno z żadnym nie miałem styczności. Ten od @Chicane wygląda dosyć plastikowo. I masa darmowych dodatków wygląda mi na podbijanie ceny.
  • Odpowiedz
Dobra zamówiłem HP Probook 6540b pewnie nikogo to nie obchodzi. Jest po leasingowy. Bez większych śladów używania za 800zł zobaczymy jak będzie się spisywał. W Środku i5 - 2.27 Ghz, 4gb Ramu i intelowska grafika 250GB dysk.
  • Odpowiedz