Aktywne Wpisy
Kenjiy +19
Zdarzyła się dziwna sytuacja w moim związku. Od jakiegos czasu chciałem spróbować seksu analnego z moją dziewczyną. Po kilku probach i rozmowach wreszcie się zgodziła jednak pod pewnym nietypowym warunkiem. Otóż ona tez mi chce włożyć w "to" miejsce sztucznego penisa, żebym poczuł jakto jest. Jak ja sie na to zgodzę, to ona tez zgodzi sie ja penetrację analna. Szczerze powiedziawszy nie wiem co o tym myśleć, generalnie jestem otwarty na wszelkie
AlienFromWenus +11
Gdyby incelstwo miesiączkowalo i nie działały by na nich żadne leki przeciwbólowe, to przestali by piertolić farmazony że różowe mają w życiu łatwiej od niebieskich a już na pewno nie podawali by najżałośniejszego argumentu w historii, jakim jest ilość matchy na tinderze u lasek 4/10. Ba, woleli by sprzedać wszystkie matche i nigdy nie zaruchać niż tak cierpieć.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #tinder #przemyslenia
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #tinder #przemyslenia
rzeczy które organizujemy wraz z netwars.pl można oglądać tutaj https://www.twitch.tv/netwars1998
zachęcam do zostawienia follow, cyklicznie jest tam do oglądnięcia SUPER TURNIEJ K***O w SC2, a i coraz t nowe pomysły :>
#esport #cs #lol #sc2
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
w csa wiem, że mamy jakiś team to zaraz pisze do entryka i spróbujemy coś ustawić
Dodam tylko że Elethynh który mnie wtedy pokonał usunął konto :D
Chyba że są lepsi na wypoku. Na IEMie na stoisku Blizzarda grałem przeciwko graczom z Team Enclave, fajna rywalizacja była.
ale zachęcam do zostawienia followka, w sobotę kolejny nasz turniej. Zapraszam zdecydowanie do oglądania, bo jest całkiem niepowtarzalny klimat. + będą losowane nagrody od blizza dla 3 osób