Wpis z mikrobloga

Chciałbym zorganizować jakiś showmatch w sc2/lola/csa pomiędzy nw a wykopkiem. Nie udzielam się tutaj w tagach sportowych i nie wiem czy macie jakichś "swoich" przedstawicieli czy też nie. Gdyby ktoś był chętny dobrze się pobawić ze streamem to proszę dajcie znać
rzeczy które organizujemy wraz z netwars.pl można oglądać tutaj https://www.twitch.tv/netwars1998
zachęcam do zostawienia follow, cyklicznie jest tam do oglądnięcia SUPER TURNIEJ K***O w SC2, a i coraz t nowe pomysły :>
#esport #cs #lol #sc2
  • 20
@ryceszzz: wiem, bywam na nw od dawien dawna, chociaz tylko biernie, niemniej i tak bedzie rape imo, CSGO jest bardziej neutralny, no i jest bardziej popularny, wiec bedzie wieksze zainteresowanie wg mnie
@simon999: my aktualnie mamy ten turniej STK w SC2 i mamy 500-600 osób na streamie a dopiero się rozkręcamy :>
w csa wiem, że mamy jakiś team to zaraz pisze do entryka i spróbujemy coś ustawić
@entryk: @SZLUGi: od razu mówię, że ja to noob w csa i tylko organizuję. jeśli bylibyście chętni to przekażę temat do kolegi który ogarnia NW team i już byście się ustawili u nas. Stream na kanale tym co na początku podałem.
@ryceszzz: mogę zagrać, master here, Terran jest troszkę słaby teraz, ale rozwalę każdego hehe.

Chyba że są lepsi na wypoku. Na IEMie na stoisku Blizzarda grałem przeciwko graczom z Team Enclave, fajna rywalizacja była.
@trevoz: cóż,na NW masz topkę graczy to by raczej było bez sensu :>
ale zachęcam do zostawienia followka, w sobotę kolejny nasz turniej. Zapraszam zdecydowanie do oglądania, bo jest całkiem niepowtarzalny klimat. + będą losowane nagrody od blizza dla 3 osób