Wpis z mikrobloga

@kopek: 7.4 . Teraz juz nie istnieje ( tzn przemianowany został na medivię, ogółem z tego co pamiętam to silnik to 7.7 ale z wszystkimi grafikami i mechanikami przeportowanymi z 7.4 ) , nadal bardzo fajny chyba, ale juz nie mam czasu grać ;)
  • Odpowiedz
@kopek: Ja to zacząłem na 7.4, a na drugi dzień jakiś up był :D. Najwięcej na 7.5-7.6 a potem 8.0 i 8.1. Klasyka 8.0 i 8.1 może nie miały klimatu 7.4-7.6, ale i tak się fajnie grało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Szrlh: mnie wkurzylo jak wprowadzili ze od lvla mozna robic czary i te soule :(, mialem druida ktory robil mi na handel backpacki uhów i pozniej sie to zesrało :(
  • Odpowiedz
@Cervantes006: chcialbym wrocic do tamtych czasów ;p pamiętam ja zimą jakoś zacząłem grać i praktycznie całą zimą i kawałek wiosny przegralismy z kumplami w tibie ;p, ah te rozpiski na lekcjach kto bloker a kto "uzdrawiacz" ;d
czasy gimbazy
@instinCtoriginal: tak jak wspominalem wczesniej mialem jeszcze druida i na tibii mc knightem skilowalem, expilem a druidem robilem uhy do momentu wprowadzenia souli ... czasami bylo tak ze na
  • Odpowiedz