@Jachus: I do tego skrócili mecz o połowę, bo wynik mógł by być 20 do 0 albo i więcej. A na bank nie grali na 100%, bo nie wchodzili za mocno ciałem i ogólnie grali delikatniej.
W ogóle piłka nożna kobiet jest śmieszna.. Chodził bym jedynie tam chyba tylko żeby się pośmiać, i to tylko jak by mi dopłacili.
@Minieri: @Wasky: tak naprawdę to fajną kobiecą piłkę można było zobaczyć od finałów ostatnich babskich MŚ. Zwłaszcza miło było popatrzeć na amerykanki
Fajnie w końcu posłuchać posła przy władzy który nie jest pisowskim npc i nie serwuje nijakich pierdów byle nie wyjść poza oficjalny komunikatt partii. Cieszy równie ledwo skrywany ból dupy Mazurka ( ͡º͜ʖ͡º)
#wybory #zakaz handlu naprawde ludzie mieszkający w wielkich osrodkach miejskich spędzają czas w niedzielę w markecie? Serio, tak juz wszystko poszlo do przodu. Ja zawsze cenie sobie spacer, wypoczynek, spotkanie z kims. Widac mam wiejskue korzenie.
Kobieca piłka nożna to niewyczerpana kopalnia beki
#pilkanozna #golgif
@Minieri:
Komentarz usunięty przez autora
W ogóle piłka nożna kobiet jest śmieszna.. Chodził bym jedynie tam chyba tylko żeby się pośmiać, i to tylko jak by mi dopłacili.
@Wasky: Mecz trwał 60 minut :)
Amerykańskie piłkarki powinny więcej bo serio są niezłe. Ale te z gifa to jakaś parodia.
@TheLucjano: Na pewno nie. Zarobki są ~proporcjonalne do popularności sportu.
a teraz porównaj sobie ile pieniędzy jest ładowane w kobiecą piłkę nożną a ile nawet w drugoligowe zespoły w polsce.