88 rok, a on nadal jeździ bez problemu, odpala bez problemu i zawiezie gdzie chcesz. Szkoda, że tak go już życie zmęczyło i ruda weszła na dobre. Setki wspomnień i tysiące kilometrów. Ach, mam do niego sentyment.
@benzdriver: Też się przywiązuje. Ten akurat był typowo rodzinny, ale potem przejął go jakby brat, potem ja a teraz nadal jest ogólny ale bardziej jako dojazdy do pracy itd, typowy wół roboczy. Jednak wiele miłych chwil za kierownicą i nie tylko w nim spędziłem. :D Nie jeździłem nigdy tak bezproblemowym samochodem jak ten. Taki 2.6 w automacie w full wypasie też mi się zawsze
@rzeznia22: wspaniale wykonane i solidne auto. Nigdy mnie nie zawiodl. Najpowazniejsza awaria to uszkodzenie sprezyny gazowej przytrzymujacej maske - kumpel 'sprawny inaczej' z pozycji serwisowej domknal klape na chama... #mercedes
@benzdriver: Żeby wszystkie auta miały takie awarie ;) Ogólnie do Mercedesów mam spore zaufanie. Żaden mnie jeszcze nie zawiódł, a nigdy nie jeździłem jakąś mega igłą, tylko wszystkie były nieco styrane życiem. Żadnym się nie boje jechać na drugi koniec polski, bo wiem, że na lawecie nie wrócę. Jedynie w210 trochę cienką i kiepsko zabezpieczoną blachą raził, ale mechanicznie robił robotę jak pozostałe merce.
#mercedes
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@dz1erzynski:
@borysszyc: w201 kopciuch :)
a nie do 93 klepali, to ze środka
#mercedes
@benzdriver: Też się przywiązuje. Ten akurat był typowo rodzinny, ale potem przejął go jakby brat, potem ja a teraz nadal jest ogólny ale bardziej jako dojazdy do pracy itd, typowy wół roboczy. Jednak wiele miłych chwil za kierownicą i nie tylko w nim spędziłem. :D Nie jeździłem nigdy tak bezproblemowym samochodem jak ten.
Taki 2.6 w automacie w full wypasie też mi się zawsze
Mi na te marzenia to nie starczy pieniędzy i miejsca w garażu ..
#mercedes
#mercedes
Żeby wszystkie auta miały takie awarie ;)
Ogólnie do Mercedesów mam spore zaufanie. Żaden mnie jeszcze nie zawiódł, a nigdy nie jeździłem jakąś mega igłą, tylko wszystkie były nieco styrane życiem. Żadnym się nie boje jechać na drugi koniec polski, bo wiem, że na lawecie nie wrócę.
Jedynie w210 trochę cienką i kiepsko zabezpieczoną blachą raził, ale mechanicznie robił robotę jak pozostałe merce.
#mercedes
#sec
#v8
Komentarz usunięty przez autora