Wpis z mikrobloga

tyle że krytycy jadą po nich jak po łysych. DS3 tak nie ma :)

@dlagr4czy: gdzie niby jada? Na pudelkach czy innych branzowych serwisach pelno newsow i zachwytow nad gwiazdami i ich programami.

Jak kogos bawi poziom trudnosci poprzez brak spojnego projektu to spoko, nikomu nie odbieram.
@VGDb: pozwól że pochwalę się po weekendzie - niestety praca skutecznie utrudnia jakiekolwiek dłuższe i spokojne obcowanie z konsolą ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Ale gra się bardzo przyjemnie, podoba mi się i polecam każdemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Losowany: Tutaj musisz pytać @VGDb ;) Moja wcześniejsza przygoda z serią była burzliwa i bardzo krótka - można uznać że poprzednich DS w ogóle nie ograłem, a BB jakieś 2 godziny. Chociaż twórcy ostatnio wypuścili film dla osób zaczynający swoją przygodę z DS od DS3. Jak znajdę to zawołam :>
@top_czipsy: A w ps4 to tak od reki sie da zmienic region? Kojarze, ze z USA to trzeba bylo miec amerykanska karte czy tam zdrapki. Xbox chyba mniej restrykcyjny, ale tam to sie frame dropow boje. Jak na ps4 to bedzie dzialalo tak jak bloodborne, to bede zadowolony
@miknan: na twoim miejscu bym kupił jak będzie dostępne w Europie, wytrzymasz do poniedziałku :) co do regionu, wystarczy na ps4 założyć konto na Japonię i się modlić żeby Polska karta działa. Co do samych DS3 - gra się super :)