#anonimowemirkowyznania Czy to w porządku ze piszę sobie po kilka wiadomości dziennie(lub co drugi, trzeci dzień) z chłopakiem poznanym dawno temu na stronach typu #badoo #tinder (jakoś rok temu, ale taki kontakt utrzymujemy od niedawna), jeżeli mój chłopak z którym jestem ok. pół roku o tym nie wie? #zwiazki #pytanie
Zależy co chcesz tym osiągnąć... Jak jest w fz to jakoś ujdzie a jak jest bolcem na boku to troszkę nie fair. Zmarnujesz kolejnego niebieskiego ( ͡°ʖ̯͡°)
@sokytsinolop: zależy od charakteru znajomości. Jeśli facet by jednoznacznie chciał czegoś więcej od kolezenstwa to jest poniekąd oszukiwanie chłopaka bo dajesz ciche przyzwolenie mu na działanie. Jeśli tylko kumpel to nie ma w tym nic złego
@dodatkowy_chromosom: serio coś takiego wysnułaś po mojej wypowiedzi? XD dziewczyna poznała kogoś na tinderze/badoo (to raczej nie portal do poznawania kumpli), utrzymuje z jednym kontakt ukrywając to przed facetem. Zastanawia się, czy jest to w porządku (czyli już czuje, że do końca fair to może nie być). Jak pogada ze swoim chłopakiem, powie mu to i nie będzie miał on nic przeciwko i jak tamten koleś będzie wiedział, że ma
@dodatkowy_chromosom: "jeśli postawiła z tamtym gościem sytuację jasno" - o tym nic nie wiemy. Czemu od razu "spowiadać"? Jakaś zwykła rozmowa ludzka, w końcu facet ma być partnerem, przyjacielem, takiemu co się mówi wszystko wszystko, a nie jakieś ukrywanie, nawet jeśli to błaha sprawa. Zwłaszcza, jeśli chodzi o relacje damsko-męskie, bo niedomówienia w tym mogą prowadzić do niefajnych sytuacji. Jak się on dowie z innych źródeł, to może pomyśleć, że
@sokytsinolop: Jak najbardziej w porządku. Czego oczy nie widzą to sercu nie żal. Możesz mu w sumie nawet dawać (temu z Tindera), to nie mydło, się nie wymydli.
Czy to w porządku ze piszę sobie po kilka wiadomości dziennie(lub co drugi, trzeci dzień) z chłopakiem poznanym dawno temu na stronach typu #badoo #tinder (jakoś rok temu, ale taki kontakt utrzymujemy od niedawna), jeżeli mój chłopak z którym jestem ok. pół roku o tym nie wie? #zwiazki #pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://p4nic.usermd.net )
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@sokytsinolop: co to
Komentarz usunięty przez autora
Na takie strony nie wchodzi się by znaleźć przyjaciół tylko bolca.
Do animuski, zakończ tę znajomość albo powiedz chłopakowi.
Jak pogada ze swoim chłopakiem, powie mu to i nie będzie miał on nic przeciwko i jak tamten koleś będzie wiedział, że ma
Komentarz usunięty przez autora
"jeśli postawiła z tamtym gościem sytuację jasno" - o tym nic nie wiemy.
Czemu od razu "spowiadać"? Jakaś zwykła rozmowa ludzka, w końcu facet ma być partnerem, przyjacielem, takiemu co się mówi wszystko wszystko, a nie jakieś ukrywanie, nawet jeśli to błaha sprawa.
Zwłaszcza, jeśli chodzi o relacje damsko-męskie, bo niedomówienia w tym mogą prowadzić do niefajnych sytuacji. Jak się on dowie z innych źródeł, to może pomyśleć, że
To jest anonimowy komentarz
To jest anonimowy komentarz