Aktywne Wpisy
m__w +635
Lazurka +208
Czy widzieliście kiedyś, jak wasi rodzice się całują? Albo dają sobie pocałunki na przywitanie/pożegnanie? Jak to wyglądało u Was w domach? Ja przez 25 lat, nigdy nie widziałam nawet jednego pocałunku u moich rodziców. Nie mówiąc już o przytulaniu czy prostym "kocham cię". Nawet spali oddzielnie xD. Za to kłótnie były na porządku dziennym. Stąd może dlatego jestem tak wycofana :/
Jak ja kiedyś byłam w szoku jak zobaczyłam kiedyś u koleżanki
Jak ja kiedyś byłam w szoku jak zobaczyłam kiedyś u koleżanki
wybieram się na 3 dni do stolicy, nocleg mam zaraz obok dworca centralnego i mam parę pytań:
1. Co trzeba zobaczyć? Najgłówniejsze atrakcje, których nie można przegapić?
2. Wypożyczalnia rowerów blisko dworca? Opłaca się zwiedzać Wawę na rowerze? Jakie ceny?
3. Dobre ale nie za drogie jedzenie?
4. Ciekawe miejsca do napicia się piwa?
5. Jakieś fajne imprezownie? Najlepiej jakaś alternatywna muzyka, może być też elektroniczna (byle bez hitów z Eski :D)
6. Do jakich klubów chodzą celebryci (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ?
#pytanie
1 pomnik stalina
2 jest, nie bardzo wiem jak dasz rade cos pozwiedzac i zrobic kilkaset km
3/4 najtaniej w centrum to pizzeria dominium bo 15zl/1,5l piwa
3 tak jedzenie jest dobre
4 wisla
5drogich
Jak już wsiądziesz na rower to polecam przejazd wzdłuż Wisły - po lewej stronie bulwary piwne i
1. Centrum Nauki Kopernik, Łazienki, Pałac, Stare Miasto, Zamek Królewski, Park Saski, Muzeum Powstania.
2. System rowerów miejskich Veturilo cennik: https://www.veturilo.waw.pl/informacje/
3. Barn Burger najlepszy w stolicy, 5 min od Pałacu Kultury 19-30 zł za sztuke z frytkami i sosami, Naleśnikarnia manekin przy parku saskim
4. http://www.piwpaw.pl/ + pawilony przy nowym świecie
5. Ulica Mazowiecka - zagłębie klubowe, ale nie drzyj się w nocy bo mieszkam blisko.
6. Nie chodzą,
Przecież to zwykła sieciowa, nie wiem co ludzie mają z głowami
Komentarz usunięty przez autora
Ad 6. Do BALu chodzi Sokół, Tede, youtuberzy i blogerki :D
Dzięki :)