Wpis z mikrobloga

Witam Mirasy

Pytanie a może debata ja nie wiem no ale rozchodzi się o to jak polepszyć umiejętności w csgo, pytanie tak szerokie jak i głębokie. Gram w to dużo czasu, z 2k godzin w source i to samo w 1.6 plus 500h w csgo, mam kalacha z laurami, wiadomo nie chodzi o rangi bo mam to gdzieś bo ten system jest zdymany, gram cały czas, ciągle oglądam filmy, stosuje się do większości rad, full auto ciągle trenowane, granaty na wszystkich mapach obcykane, z aimem nie ma problemu, gram w premium na faceit zeby sie lepiej nauczyc zespolowki, wiec wszystkie rady typu trzymaj celownik na wysokosci glowy czy wlaczaj sobie mape aim i tam trenuj to w ogole nara, chodzi mi o rady od duzo bardziej doswiadczonych graczy, jakies aspekty z ktorych sobie ciezko dac sprawe, jakies prywatne rady, nie ogolne, moze cos na co sie nie zwraca uwagi, jakies sposoby, jestem otwarty i gotowy do chloniecia wiedzy ;p bo mam wrazenie, ze jakis czas temu sie zatrzymalem i nie bardzo to chce isc do przodu

#csgo
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mar1in: Raczej trzeba by było obejrzeć jakieś Twoje demko, ewentualnie zagrać razem i powiedzieć Ci gdzie robisz błędy. Podejrzewam że w dużej mierze chodzi o ustawianie się, wychylanie wtedy kiedy nie trzeba itp.
  • Odpowiedz
@sveq91 Jeżeli reprezentujesz duzo wyzszy poziom to moglbym liczyc na pomoc jak bedziesz mial wolny moment ? Można razem zagrać mecz albo ewentualnie moge jakieś demo nagrać i wysłać
  • Odpowiedz
@mar1in: Znajdź sobie 4 znajomych i z nimi graj. Pamiętaj, że CS to gra zespołowa. Grając w zespole najwięcej się uczysz i najwięcej możesz osiągnąć. Przykładem jest ostatni występ NiPu, który grał z trenerem - teoretycznie osłabieniem - a i tak był w stanie wyjść z grupy.
  • Odpowiedz
@mar1in: Wszystko zależy od dnia, a czy reprezentuje dużo wyższy poziom tego nie wiem. Ale bujam się lem-global więc na pewno nie jest źle. Pożyczę od jakiegoś kolegi konto z niższą rangą to możemy pomyśleć.
  • Odpowiedz
@mar1in: Najlepiej zacząć grać ze znajomymi, których osobiście znasz. Nawet jak nie gracie na równym poziomie. Liczą się chęci.
Na pewno są jakieś grupy na steam, czy to na fejsie. Do tego też masa stron związanych z CSGO ma swoje fora, tam pewnie szukają. Zawsze możesz dodawać ludzi z którymi Ci się dobrze grało i grać z nimi częściej.

@adam-maly: O tym właśnie piszę :)
  • Odpowiedz
@mar1in: Polecam też grać ESEA zamiast faceita :) Ja mam 1100h, gram w porządku i zauważyłem, że jeżeli chodzi o grę na CT to demka dają baaaaaaardzo dużo. Do tego jak grasz na site z kolegą (ja gram zazwyczaj w 2 osoby własnie ESEA) to też dużo się uczysz, na ogarniętym poziomie jest już ważne to zgranie. Jeden błąd na takim B na inferno i runda w dupe. Jeżeli chodzi
  • Odpowiedz
@mar1in: Dla mnie - lepsze pingi, serwery i ludzie. Do tego zdarzyło mi się grać z/na Prosów (z Astralis, dignitas czy SK gaming), poziom jest dość wysoki ale daje rade. No i jest tylko premium, jest o wiele mniejszy odsetek totalnych noobów (na faceicie trafiłem pare razy na przykład gościa kupującego AK bez kevlaru). A i na koniec - nie trzeba wbijać levela, elo czy czegokolwiek, żeby grać na przyzwoitym
  • Odpowiedz