Aktywne Wpisy

Megalogin +18
Czy faceci powinni sikać na siedząco? A wy sikacie jak?
źródło: images (2)
Pobierz
Knaga_powrot +210
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: images (2)
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Pytanie a może debata ja nie wiem no ale rozchodzi się o to jak polepszyć umiejętności w csgo, pytanie tak szerokie jak i głębokie. Gram w to dużo czasu, z 2k godzin w source i to samo w 1.6 plus 500h w csgo, mam kalacha z laurami, wiadomo nie chodzi o rangi bo mam to gdzieś bo ten system jest zdymany, gram cały czas, ciągle oglądam filmy, stosuje się do większości rad, full auto ciągle trenowane, granaty na wszystkich mapach obcykane, z aimem nie ma problemu, gram w premium na faceit zeby sie lepiej nauczyc zespolowki, wiec wszystkie rady typu trzymaj celownik na wysokosci glowy czy wlaczaj sobie mape aim i tam trenuj to w ogole nara, chodzi mi o rady od duzo bardziej doswiadczonych graczy, jakies aspekty z ktorych sobie ciezko dac sprawe, jakies prywatne rady, nie ogolne, moze cos na co sie nie zwraca uwagi, jakies sposoby, jestem otwarty i gotowy do chloniecia wiedzy ;p bo mam wrazenie, ze jakis czas temu sie zatrzymalem i nie bardzo to chce isc do przodu
#csgo
Na pewno są jakieś grupy na steam, czy to na fejsie. Do tego też masa stron związanych z CSGO ma swoje fora, tam pewnie szukają. Zawsze możesz dodawać ludzi z którymi Ci się dobrze grało i grać z nimi częściej.
@adam-maly: O tym właśnie piszę :)
https://m.youtube.com/channel/UCkFeaDgFURxNOoRoezRl7aQ