Aktywne Wpisy
Beesly +4
Dajcie jakąś fajną nazwę na gabinet weterynaryjny dla psów i kotków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochpyta #pytanie #rozowepaski #psy #koty #smiesznypiesek #zwierzaczki
#kiciochpyta #pytanie #rozowepaski #psy #koty #smiesznypiesek #zwierzaczki
danek01 +644
Chciałbym przypomnieć wam to złoto w wykonaniu #maxkolonko xD
Czasami nawija jak #testoviron
#kolonko
Czasami nawija jak #testoviron
#kolonko
Jesteśmy ze sobą ponad 3 lata - początki związku cud,miód i orzeszki. #!$%@?ło się około pół roku temu. Oszukiwała mnie-może nawet miała bolca na boku ( ͡° ʖ̯ ͡°) - mimo to wybaczyłem jej, czy dobrze, sam nie wiem. Myślałem, że się zmieni jej stosunek do mnie, że pokaże iż zrobiła błąd, będzie się starać, będzie chciała naprawić to co zepsuła, odbudować moje zaufanie. Nic bardziej mylnego. Nie zmieniła się praktycznie wcale (oprócz kilku rzeczy), lada dzień dziewczyna się wyprowadza do innego mieszkania. Kilka dni temu było wszystko ok, ułożyłem sobie w głowie co chcę robić po rozstaniu, postawiłem sobie cele. Wszystko byłoby pięknie gdyby nie to, że coraz bardziej czuję pustkę, mimo iż wciąż jesteśmy razem. Sprawiła mi ogromny ból przez to co zrobiła i jak mnie traktowała, ale myśl, że niedługo wszystko pójdzie w zapomnienie przytłacza mnie bardziej niż jej kłamstwa - ona wreszcie zrozumiała swój błąd, szkoda, że tak późno, ale ja bym mógł jej wybaczyć, tylko czy jest sens? Zarzeka się, że jeśli dam jej drugą szansę to ona się zmieni na pewno i dostarczy mi potrzebnych argumentów, żebym jej znów mógł zaufać. Rozum mówi NIE, serce wciąż Kocha. Co robić?
#feels #zwiazki #pytaniezdupy #milosc
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://p4nic.usermd.net )
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@Lucius: czekać na następną, kupić w dniu premiery.
Komentarz usunięty przez autora
To jest anonimowy komentarz