Wpis z mikrobloga

@Atencyjny_Gerbil: To uczucie, gdy ktoś ci mówi, że w wieku 7 lat grał w GTA 3 a ty będąc takim gówniakiem kitrałeś się przed starymi z Mortal Kombat, Wolfensteinem czy Dukem Nukemem, gdzie plamy krwi były plamami czerwonych pikseli.
  • Odpowiedz
@lukglo86: nie przesadzajmy, wszystko zależy od tego jak rodzic dziecko wychowa ;) '92 here, od kiedy pamiętam to mój młody rocznik '02 grał ze mną w VC, SA i niczego nie o--------a jak na razie ( ͡° ͜ʖ ͡°) wydaje mi się, że wystarczy pokazywać i tłumaczyć dziecku co jest dobre a co złe, co jest fikcją a co prawdą ;)
  • Odpowiedz
@lukglo86: Pamiętam jak w podstawówce dostaliśmy pierwszy komputer. Na święta ja dostałem Heroes III, a mój młodszy brat GTA 2. Ahh te misje gdzie trzeba było zbierać pasażerów z przystanków i przerabiać na hot dogi.
  • Odpowiedz
@lukglo86: Mając 4-5 lat grałem z ojcem w Quake'a i DN 3D. On sterował, ja klikałem przycisk strzału xD a X lat później mama potrafiła siedzieć ze mną w pokoju gdy grałem w Vice Cityi słuchać hitów ze swojej młodości na Fever 105 i Flash FM B-)
  • Odpowiedz
@Atencyjny_Gerbil: (ʘ_ʘ)

Ja czasami się cieszę, że moi rodzice nigdy nie grali na kompie i nie pokazywali mi gier o obcinaniu głów w tym wieku. Swoją drogą to pierwszy raz o Call of Duty powiedzieli mi koledzy w piątej klasie. Wcześniej gry mnie w ogóle nie interesowały.

Ah te moje wypytywanie wtedy czy Crysis pójdzie na moim Athlonie 1.2 Ghz z 512 RAMu (
  • Odpowiedz
  • 0
do dziś pamiętam jak w wieku 5/6 lat po powrocie z przedszkola siadwlem wujowi na kolana i grał w gothica xD sam już wtedy uczyłem się w tomb ridera indiane jonsa, potem quake,gta3,duke nukem i to wszystko w wieku 7lat. I wiecie k---a co? 15lat potem nikogo jeszcze nie zabiłem i ogólnie raczej jestem dosyć spokojny i opanowany
  • Odpowiedz