Aktywne Wpisy
Pavlo389 +23
Ehh 80 tys samego podatku do zapłaty, jak tu żyć? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#gielda #gpw #kryptowaluty #chwalesie #gorzkiezale
#gielda #gpw #kryptowaluty #chwalesie #gorzkiezale
1964 +35
Licząc dziennie wydane 20zl na a-----l, uśrednionie, bo raz był czteropak za 12zl a raz 8 piw w barze za 80zl, udało mi się nie udać 20 000zl, bo nie pije od 2lat, 8 miesięcy i 28 dni, a wiem, bo przypomniałem sobie o aplikacji która mi to wszystko odlicza ( ͡º ͜ʖ͡º)
#alkoholizm
#alkoholizm
- 0 - 6s do 100 km/h
- 350 km zasięgu.
- Autopilot w standardzie.
- 2 silniki, jeden z przodu, drugi z tyłu (tak wynikało z ichniejszej animacji).
- Mniejszy niż Model S, więc siedzenia przesunęli do przodu żeby dać więcej miejsca.
- Do tego duuuża przednia szyba, co w połączeniu z poprzednim musi dawać niesamowite wrażenie otwartości. (ʘ‿ʘ)
- A przy tym samochód ma być bezpieczny jak cholera. Obiecujo, że 5 gwiazdek w każdym teście bezpieczeństwa.
- 5-cio osobowy.
- Oczywiście duże bagażniki.
- Cena: 35k dolanów.
- Domyślnie obsługa superładowarek.
- Dostawy możliwe, że w przyszłym roku. Trzeba brać pod uwagę poprawkę na standardowe obsuwy czasowe. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- W ciągu ostatnich 24h zamówienia złożyło 115 tys. klientów. A będzie zapewne fchuj więcej i jeszcze trochę. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Czego jeszcze się dowiedzieliśmy?
- mają podwoić liczbę swoich ładowarek do końca 2017 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Gigafactory będzie z---------ć i powoli się rozpędza. A jest kluczowym elementem w całej układance masowej produkcji samochodów Tesli. Na pełnej pompie ma produkować tyle, ile wynosi obecnie światowa produkcja (ale to już możecie wiedzieć z tej grafiki
Dużo zdjęć z prezentacji tutaj: galeria
To tyle w sumie z kluczowych rzeczy. Ma powstać więcej punktów obsługi klienta.
Bawcie się i podziwiajcie! In Musk we trust!
#elonmusk #tesla #model3 #models #modelx
@moonlisa: to ci co się zapisali na stronie żeby obejrzeć prezentację?
@moonlisa: o to tak jak mój Ford ;-)
jak wyglada sprawa ze stacjami ladowania w polsce?(bo chyba nie mozna naladowac tego u siebie w domu?)
@moonlisa: Pomyśl zanim coś napiszesz.
@Deadly: Wyborny ból dupska ( ͡° ͜ʖ ͡°)