Wpis z mikrobloga

@kendi: soki owocowe lub warzywne lub po prostu przyjmowanie multiwitamin itp. Spoko, leki mozna normalnie lykac...choc mi nie wszystkie tabletki wchodza.
  • Odpowiedz
@kendi: ty serio uwazasz, ze w zywnosci nie ma ani grama tluszczu? Napisalam, ze nie smaze na tluszczu ani nie jem tlustych potraw. Natomiast gdzies tam w potrawach chocby gotowy jest tluszcz.
  • Odpowiedz
@kendi: ja inaczej nie moge. Do konca kuracji mam jeszcze miesiac i 2 tyg....jesli zaczne uzywac tluszczu to zoladek mi sie nie zaleczy. Jem juz tak od listopada i poki co zyje. Wyniki badan tez mam dobre.
  • Odpowiedz
@AnnaJ: okej, zrozumiałam, że nie możesz jeść tłuszczy, ale osoby zdrowe powinny jeść tłuszcz. Oczywiście ten dobrej jakości.
Tak sobie myślę, że zamiast kombinowania z wodą kup sobie pożądną patelnie zwykła i grillową i smaż bez niczego.
  • Odpowiedz
@pysxdka: nie wszystko sie tak da ;) poza tym ciagle grillowane....Ja gotuje na patelni zeliwnej i serio na wodzie super wychodzi czasami mozna tez zrobic szybki sosik. Ja np. Nie moge pomidorow a jak mam ochote na spagetti to na wodzie na patelni robie liscie szpinaku, dodaje do tego parmezan i ugotowany makaron, to wtedy z tej wody i sera robi mi sie sos ;)
  • Odpowiedz
@AnnaJ: dzieki za rady, ale mimo wszystko wole smazone :) mniej wiecej lyzeczka oleju czy oliwy na 600g p----i mi wychodzi, uzywam granitowej patelni, polecam! :)
  • Odpowiedz