Aktywne Wpisy
Watchdog_Polska +240
Za tydzień wybory - idźcie głosować, ale nie dajcie sobie wcisnąć "referendum"!
Jak to zrobić?
Jeśli czujecie się niedoinformowani, o jakim referendum mowa i jak brzmią pytania, możesz o nich przeczytać na stronie Państwowej Komisji Wyborczej.
Więcej
Jak to zrobić?
> Przy wydawaniu kart wyborczych odmów przyjęcia karty referendalnej.
> Pamiętaj, aby odmowa została odnotowana w spisie wyborców i pokwitowana twoim podpisem.
> Weź karty wyborcze tylko do Sejmu i Senatu. Zagłosuj w wyborach parlamentarnych.
Jeśli czujecie się niedoinformowani, o jakim referendum mowa i jak brzmią pytania, możesz o nich przeczytać na stronie Państwowej Komisji Wyborczej.
Więcej
rafesto +10
#synthwave #perturbator #muzyka #muzykaelektroniczna #darksynth
Jak nie znasz to masz jeszcze She is Young i Complete Domination oraz Turbo Killer od Carpenter Brut.
Znałam wcześniej kilka rzeczy od Perturbatora. Complete Domination jakoś mnie ominęło - nawet całkiem, całkiem. Natomiast Turbo Killer to perełka! Znów #!$%@?ę i #!$%@?ę (ʘ‿ʘ)
Obejrzałam trailer filmu, który ma robić Ickerman. Będę mocno kibicować temu projektowi, to zdecydowanie moje klimaty. Dawno
Wiem, że na płycie będzie jeszcze jeden taki utwór - tym razem z Gretą Link, która już śpiewała u Perturbatora w Desire. Także tych dwóch utworów pewnie nie będę katował do porzygu za ~2 tygodnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze