Wpis z mikrobloga

@Wiedmolol: Prawda, kawałek nie zachwyca, ale też nie przeszkadza. Szczerze mówiąc, to tak mnie zachwycił klip, że w ogóle nie zwróciłam większej uwagi na muzykę.

Znałam wcześniej kilka rzeczy od Perturbatora. Complete Domination jakoś mnie ominęło - nawet całkiem, całkiem. Natomiast Turbo Killer to perełka! Znów #!$%@?ę i #!$%@?ę (ʘʘ)

Obejrzałam trailer filmu, który ma robić Ickerman. Będę mocno kibicować temu projektowi, to zdecydowanie moje klimaty. Dawno
Prawda, utwór jest mocno średni. Dla mnie za dużo wokalu w sumie. Lecz nic tylko czekać do premiery albumu i porównać całość, będzie miazga ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bluesquare: @Wiedmolol: nie wiem co wam przeszkadza ten wokal - że niby nie pasuje do kanonicznego syntha, bo humanizuje odhumanizowane? mnie właśnie ten wokal zachwycił - mam wrażenie, że nadał głębi, której często brakuje w synthowych kompozycjach, a tło (tekst, video) jeszcze bardziej spotęgowało efekt.
@inyourface: Ja nie lubię wokalu w synthwave tak ogólnie, a w Darksynthcie to już dla mnie całkowicie niewypał. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Wiem, że na płycie będzie jeszcze jeden taki utwór - tym razem z Gretą Link, która już śpiewała u Perturbatora w Desire. Także tych dwóch utworów pewnie nie będę katował do porzygu za ~2 tygodnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jeszcze