Aktywne Wpisy
suslogon-szczecinski +692
Ostatnia cyfra po plusie oznacza z kim w piątek pójdziesz na wódkę i upijesz się do nieprzytomności.
0. Jarosław Kaczyński
1. Donald Tusk
2. Rafał Trzaskowski
3. Antoni Macierewicz
4. Ryszard Kalisz
5. Robert Biedroń
6. Janusz Korwin-Mikke
7. Tadeusz Cymański
8. Ewa Kopacz
9. Beata Szydło
#glupiewykopowezabawy #heheszki #4konserwy #wodka
0. Jarosław Kaczyński
1. Donald Tusk
2. Rafał Trzaskowski
3. Antoni Macierewicz
4. Ryszard Kalisz
5. Robert Biedroń
6. Janusz Korwin-Mikke
7. Tadeusz Cymański
8. Ewa Kopacz
9. Beata Szydło
#glupiewykopowezabawy #heheszki #4konserwy #wodka
drogba90 +77
Chciałbym mieć znowu 15 lat, obudzić sie w 2005r
Lipiec, wakacje, wstajecie o 9, mama zrobila bułki i herbate, odpalacie kompa, wlaczacie gta sam andreas i #!$%@?, pozniej koledzy przyjezdzaja, idziec8e pograc w gałe, o 15 na obiad, do wieczora znowu na dworze, wieczorkiem do domu i znowu gta albo inna gierka, zero problemow, zero zmartwień, wszyscy zdrowi, mlodzi, wypoczęci
A teraz? 33 lata na karku, przegrane życie, wegetacja, wstawanie o 4
Lipiec, wakacje, wstajecie o 9, mama zrobila bułki i herbate, odpalacie kompa, wlaczacie gta sam andreas i #!$%@?, pozniej koledzy przyjezdzaja, idziec8e pograc w gałe, o 15 na obiad, do wieczora znowu na dworze, wieczorkiem do domu i znowu gta albo inna gierka, zero problemow, zero zmartwień, wszyscy zdrowi, mlodzi, wypoczęci
A teraz? 33 lata na karku, przegrane życie, wegetacja, wstawanie o 4
Ale nie wiem czy najpierw nie przyda się nauczyć obsługi linuxa ... drugi raz w życiu używam xD
Zrozum działanie rc4, dlaczego WEP jest #!$%@?, zaimplementuj swoje rozwiązania ( ͡º ͜ʖ͡º)
Już 480.
To nornalne że tak długo szuka tego czegoś IVs ?
"Zrozum działanie rc4, dlaczego WEP jest #!$%@?, zaimplementuj swoje rozwiązania"
Tak bardzo mi się nie chce ale kiedyś na pewno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
aireplay się kłania, reprodukcja pakietów, tworzenie własnych etc. 3-4 minuty i masz potrzebne 100k.
Aireplay leci cały czas
Ma to wpływ ?
Jak nie chcesz to nie musisz pomagać nie nalegam ;D
Nie mogę znaleźć o co chodzi z flagą ale jedyne co mi się udało znaleźć to że wyskakuje błąd "Error while getting interface flags" lecz nie pamiętam czy go miałem. Jednak ten błąd wyskakuje przy airmon nie aireplay
Flagi/przełączniki (to te opcje po "-" w terminalu ( ͡º ͜ʖ͡º) ). Chętnie pomogę, bo temat ciekawy i fajny, ale najpierw doczytaj, żebyśmy się rozumieli ( ͡° ͜ʖ ͡°).
No to przy aireplay miałem -3 -b --fakeauth -e
W ogóle nie wiem czemu najpierw miałem wlan0mon (wszyscy mają mon0) a jak zacząłem od początku to mam wlan1mon
dobra Cumplu żeby Cię nie męczyć ostatnie krótkie pytanie i odpowiedź - czy to możliwe że przez 3h znalazł tylko 632 IVs i mam uczyć się od początku bo coś pochrzaniłem.
http://www.aircrack-ng.org/doku.php?id=tutorial
Tu masz najlepszą dokumentację. Ze zrozumieniem powoli czytać a nie cp do terminala. Postaw sobie na VMce kali sana (działa tylko z kartami sieciowymi na usb) i baw się.
@sarveniusz: ( ͡° ʖ̯ ͡°)