Aktywne Wpisy
Vamyss +286
Wy sobie #!$%@? jaja robicie? Cel 30 tysięcy na pomoc psychologiczną i leki? Skąd ona ma te leki za 30 000 sprowadzić, z Afryki?
Koszt wizyty u psychologa/psychoterapeuty to 200-250 za wizytę, bez jaj.
Uwielbiam robienie biznesów na czyjejś tragedii. Chłop leży w kostnicy a jej zbiera 30 000 na psychologa...
#poznan
#strzelanina
Koszt wizyty u psychologa/psychoterapeuty to 200-250 za wizytę, bez jaj.
Uwielbiam robienie biznesów na czyjejś tragedii. Chłop leży w kostnicy a jej zbiera 30 000 na psychologa...
#poznan
#strzelanina
Adiog +381
Proponuję zgłaszanie wpisu ze zbiórka bo to jest jakiś wał. Kwota z 10k zwiększona do 30k w godzine. Co następne 100k,500k? Mieszkanie terapeutyczne? Może jakiś samochodzik?
#poznan #strzelanina #pomagajzwykopem
#poznan #strzelanina #pomagajzwykopem
Wkurzony żmudnym i niewygodnym szukaniem mieszkania pod wynajem chcę napisać aplikację internetową do właśnie szukania mieszkań. Mam już demo, ale potrzebuję jeszcze trochę danych o tym w jaki sposób szukacie mieszkań i co Was najbardziej denerwuje. Powstała więc ankieta:
https://docs.google.com/forms/d/13P3p1gOMHLVc--xLtZJxizuEWvv2PngE5tFF54F7uuE/viewform
Bardzo prosił bym o jej wypełnienie. Dane będą bezcenne dla mnie, by jak najlepiej dopasować wyszukiwanie ofert do Waszych potrzeb.
#wynajem #poznan #wroclaw #warszawa #gdansk #slask #krakow #katowice #pomocy #ux
#!$%@? mnie jasny bierze jak widzę:
- BRAK SZKICU Z ROZKŁADEM MIESZKANIA, nie chcę wymiarów co do milimetra, ale poglądowy szkic, czy przypadek sracz nie jest w szafce a kuchnia pod łóżkiem
- ORIENTACYJNEJ LOKALIZACJI - No #!$%@?, Wrocław-Krzyki i mieszkanie jest właściwie #!$%@? wie gdzie. Obowiązkowe podanie w ogłoszeniu ulicy z numerem domu, a jak ktoś sra po gaciach o prywatność to zakres numerów.
Wołaj proszę, jeśli będziesz potrzebował testerów albo jak wydasz pierwszą wersję "używalną".
Temu punktowi dałabym z 50 gdybym mogła. Cała idea filtrowania po cenie idzie się pieprzyć i muszę się przebijać przez miliard ogłoszeń, które mnie nie interesują.
(mam tu na myśli nieodliczanie stałego czynszu do wspólnoty czy gdziestam. Wynajmujący czerpią jakieś korzyści z dużej liczby odsłon ogłoszenia czy co?)
Generalnie nie wymyśliłem kolejnego portalu do zamieszczania ofert mieszkań tylko coś co wyciąga dane z różnych portali, szuka duplikatów, wyciąga z treści (za pomocą "AI") dokładnej lokalizacji mieszkania i różnych słów kluczowych na podstawie których działają filtry itd. Generalnie dużo automagicznego analizowania tekstu ofert i wyciągania z nich wniosków. Sam
@FlyingDutchman: Cumplu, ja z IT, dla mnie nie ma "automagicznego" wyszukiwania ;)
Wg mnie założenie rewelacyjne - jeśli dobrze zrozumiałem, chcesz stworzyć portal, co robi świetny research dostępnych na rynku ogłoszeń, bez dodawania swoich. O to chodzi. Coś jak ceneo. Mam nadzieję, że w odróżnieniu do ceneo czy nokaut, nie będziesz pobierał opłat za wywieszanie najlepiej dopasowanych ofert za opłatą
@FlyingDutchman: To najważniejsze :D