Jestem, użytkuję ją dopiero od tygodnia. Wcześniej Abyssus -6 m-cy, potem Kinzu V3 -rok czasu, teraźniejszość została przedstawiona na wstępię. Wal pytaniami. @stanax:
@Wojtaszeq: 1. Gdzie ją kupowałeś? 2. Masz problem z obluzowanym sensorem, który objawia się terkotaniem przy potrząsaniu myszką? 3. Jak trzymasz myszkę? Palm/claw/fingertip? 4. Jaki mniej-więcej masz rozmiar dłoni? 5. Jakie ogólne wrażenia po tygodniu?
1. W EuroRtvAgd. 2. Nie posiadam, czytałem o tym ale sprawdziłem ją przed zakupem w sklepie. 3. Palm/Finger z naciskiem na palm. 4.13,5cm od "fakersa" do kciuka, całkowita długość dłoni prawie 19 cm. 5. Do tej pory, zdążyłem się przyzwyczaić do jej kształtu, itp. - miałem obawy, że nie będzie mi leżeć przy dłuższym uzytkowaniu, ale mogę stwierdzić, że z każdym dniem jestem coraz bardziej z niej zadowolony. dodam, że jestem low
@Wojtaszeq: Byłem dziś w 2 Euro i sprawdzałem 4 egzemplarze. We wszystkich sensor się tłukł. Jak to jest u Ciebie? Totalnie nic nie słychać, czy po prostu nie tak paskudnie głośno?
#logitech #pcmasterrrace #komputery #myszki
Na wszelki wypadek: #csgo
@stanax:
1. Gdzie ją kupowałeś?
2. Masz problem z obluzowanym sensorem, który objawia się terkotaniem przy potrząsaniu myszką?
3. Jak trzymasz myszkę? Palm/claw/fingertip?
4. Jaki mniej-więcej masz rozmiar dłoni?
5. Jakie ogólne wrażenia po tygodniu?
2. Nie posiadam, czytałem o tym ale sprawdziłem ją przed zakupem w sklepie.
3. Palm/Finger z naciskiem na palm.
4.13,5cm od "fakersa" do kciuka, całkowita długość dłoni prawie 19 cm.
5. Do tej pory, zdążyłem się przyzwyczaić do jej kształtu, itp. - miałem obawy, że nie będzie mi leżeć przy dłuższym uzytkowaniu, ale mogę stwierdzić, że z każdym dniem jestem coraz bardziej z niej zadowolony. dodam, że jestem low