Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

death070 +68
#podrywajzwykopem
czt tekst w sklepie do kasjerki która się podoba ,,krysia jak tam twoja mysia'' jest ok?
czt tekst w sklepie do kasjerki która się podoba ,,krysia jak tam twoja mysia'' jest ok?

Pytanie odnośnie dodatkowych narzędzi.
Na rynku jest w p---u toolsow dla frontendów: gulp, webpack, babel, grunt etc.
Z jakich korzystacie i w jakim zakresie? Stawiacie prostą stronę na wordpressie, jak wygląda wasz workflow?
podstawy (webpack, css, ES6+async/await):
webpack
Tylko wybór narzędzi jest taki, że ja p------e ;)
Chciałbym użyć react bo jest dobry dostęp do api wordpressa. Co jeszcze obowiązkowo oprócz webpack/sass na start? Wybacz, że męczę.
co do reacta trudno mi się wypowiadać bo nie korzystam i nie wiem jaka biblioteka wspomagająca jest teraz na topie,
Serio, wordpress od strony kodu to jakieś wielkie g---o i dłubanie w tym może powodować raka. Niestety, nikt tego nie przepiszę, tak żeby to jakoś wyglądało bo nie zapewni wstecznego wsparcia dla tej hordy pluginów które powstały.