@miss_alice03: wow, fajne chyba kiedyś słyszałem. Ta psychodela troszkę chyba nawiązuje do lat 60 :-) Utwór ma wyraźny basowy motyw- to "robi tutaj robotę"- muzyka wg. musi mieć jakąś melodię i dać się zanucić. Dlaczego o tym mówię- ostatnio byłem na koncercie zespołu "jaaaa" w Koszalinie i nie byłem w stanie niczego zanucić- nie podchodzi mi taka eksperymentalna muzyka - goście robią dość dziwną muzykę elektroniczną (poszedłem trochę w ciemno). Melodia
byłem na koncercie zespołu "jaaaa" w Koszalinie i nie byłem w stanie niczego zanucić-
@b0lec: własnie dlatego nikt o nich nigdy nie słyszał i nie usłyszy - sorry, ale jeśli ktoś robi muzykę TYLKO i WYŁĄCZNIE dla siebie to nie ma o czym rozmawiać..
Kawa, kawa, kawa! Muszę wypić najpierw KAWĘ bo inaczej NIE DAM RADY FUNKCJONOWAĆ!!! Czy was też wnerwiają tacy biurowi kawosze jak z koziej dupy trąba? #pracbaza #kawa #pytanie
sobotni chill.
#muzyka #alternativerock #indierock #tameimpala
Komentarz usunięty przez autora
@miss_alice03: za ten kawałek zawsze plus :)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_SYPyAqibWMu2naqB1ojew7BZYzm47VIh.jpg
PobierzUtwór ma wyraźny basowy motyw- to "robi tutaj robotę"- muzyka wg. musi mieć jakąś melodię i dać się zanucić. Dlaczego o tym mówię- ostatnio byłem na koncercie zespołu "jaaaa" w Koszalinie i nie byłem w stanie niczego zanucić- nie podchodzi mi taka eksperymentalna muzyka - goście robią dość dziwną muzykę elektroniczną (poszedłem trochę w ciemno). Melodia
@b0lec: własnie dlatego nikt o nich nigdy nie słyszał i nie usłyszy - sorry, ale jeśli ktoś robi muzykę TYLKO i WYŁĄCZNIE dla siebie to nie ma o czym rozmawiać..