Wpis z mikrobloga

@maciekson: Hmmm, a to ciekawe ponieważ na PO nie głosowałem, i się z nimi nie zgadzam, są dla mnie zdecydowanie zbyt konserwatywni. Ale ty dziecko oczywiście lepiej wiesz o moich preferencjach politycznych prawda?
  • Odpowiedz
@blubi_su: O Boziu, ktoś to wziął na poważnie? Trzeba go chyba w ogóle nie czytać, a i tak bez sporej dawki złej woli się nie obędzie.
Poza wszystkim Bosak nie trzyma z PiSem, to konkurencja.
  • Odpowiedz
@gremlin085: Zabawne dzieci :) Przeciez nikt normalny nie czyta na bieżąco wpisów bosaka. I o to chodzi. Wystarczy jeden taki wpis publicznie, bez żadnych emotikonek itd. Docelowy odbiorca nie musi znać całej historii bosaka. Liczy się przekaz. A ten jest oczywisty :)
  • Odpowiedz
Przeciez nikt normalny nie czyta na bieżąco wpisów bosaka

@blubi_su: Nie znasz, nie oceniaj :P. Chwalenie się ignorancją i wyciąganiem pochopnych wniosków to jakaś moda?

Zresztą jeżeli ja bym to przeczytał u kogokolwiek z jakiejkolwiek partii, nawet u Tuska, to pierwsze co bym pomyślał to: ironia. Dlaczego? Bo mam trochę dobrej woli.
  • Odpowiedz
@blubi_su: Pomijając już treść tego tweeta to jednak obrazuje to lenistwo ludzi przy budowaniu opinii na jakiś temat bez przeczytania szerszego kontekstu. Plusik za dobry przykład.
  • Odpowiedz
@barteq_g: Hah, zrozum, że dla ostatecznego odbiorcy przekaz jest jednoznaczny :) I o to chodzi. Myślisz że co? Że mam ludzi informować że to był żart? Ironia? Niby czemu? Liczy się to że ludzie zapamiętają jego twarz z jego wypowiedzą. Tak to działa ;)
  • Odpowiedz