Wpis z mikrobloga

Ten uczuć, gdy loszka, która nawet ci się podoba, ubiera się i maluje jak zwyczajna d----a ( ͡° ʖ̯ ͡°) Po co marnować naturalną urodę, nigdy tego nie zrozumiem. Za mało bolców? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie ubiera się tak na codzień, ale co jakiś czas ją tak widze w rl albo fb, w sumie wystarczy by zniechęcić.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Izeer: Aż tak źle się ubiera? Może od czasu do czasu chce się wystroić ale... nie ma gustu albo nikt jej nie powiedział "ej, będziesz śliczniejsza jak Twoja sukienka będzie o 10 cm dłuższa"... Nie znam nie wiem ciężko mi coś na ten temat powiedzieć.
  • Odpowiedz
@Hannahalla: Bardzo mocny makijaż, odsłonięty brzuch. Można powiedzieć że odstaje znacznie, gdy porówna się ją do innych dziewczyn. I nie wiem co się z nią porobiło. Gdy przyjechała do londynu, była troche nieśmiała i wesoła, a teraz na odwrót, imprezy, czarnuchy, pożartuj coś to cię jeszcze z ziemią zrówna ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Izeer: Jeszcze jest sprawa czy ten makijaż robi dobrze (wtedy nawet jak jest mocny to fajnie wygląda) czy na odwal i lepiej zakryć twarz torbą.
Odsłonięty brzuch? Oho, karynowato trochę.
Zachłysnęła się innym światem, ciężko powiedzieć czy coś zdziałasz :(
  • Odpowiedz
@Hannahalla: Moim skromnym zdaniem, nie robi dobrze. Mam prawo się nie znać, ale jak dla mnie szkodzi i to bardzo. To wszystko jest takie na siłe. Oczywiście jak pójdzie w balety to bedzie miała atencje, ale czy taka atencja jest warta czegokolwiek?
Będe tak tfwnogf do końca życia, bo te co mi się podobają, to się staczają ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Izeer: to jest nic - ja znam dziewczynę, która zwyczajnie jest piękna, normalnie. Uśmiech jak milion dolarów (idealne zęby), piękna buzia, przepiękne oczy, zadbane średnio długie blond włosy, zgrabny nosek - no k---a, jak się uśmiecha, to pęka serce.

• Odpowiedz