Aktywne Wpisy
ryszard-kulesza +362
#historia #iiwojnaswiatowa Tak patrze na tą "aferę" i jestem w szoku jako Ślązak, jak wielu ludzi nie wie, że setki tysięcy Polaków z ziem wcielonych do Rzeszy musiało służyć w Wehrmachcie. Wyzywają ich od kolaborantów albo popierdują coś o Żydach xD
Jest to efekt historycznego warszawocentryzmu. Cała historia okupacji nauczana przez pryzmat doświadczeń warszawki i generalnej guberni.
A przecież fakt, że z tych 375 tysięcy Polaków w Wehrmachcie
Jest to efekt historycznego warszawocentryzmu. Cała historia okupacji nauczana przez pryzmat doświadczeń warszawki i generalnej guberni.
A przecież fakt, że z tych 375 tysięcy Polaków w Wehrmachcie
źródło: wehrmacht
Pobierz
RebornAnimal +461
źródło: temp_file4459946952955362545
Pobierz

Testowałem już #newsblur #feedly #theoldreader ale żaden mi jakoś nie przypadł do gustu.
Jest już nawet rozszerzenie do #opera i dla #chrome też jest
Warto odnotować, że projekt ogarnia jeden facet, który chętnie odpowiada na sugestie na forum
Gdyby ktoś się zdecydował spróbować to radzę najpierw wyeksportować subskrypcje z google readera i potem dodać plik opml(xml) w inoreader, z jakiegoś powodu bezpośredni import nie dodaje wszystkiego.
Komentarz usunięty przez autora
Q: Is Android app planned
A: Yes, It should be ready in mid June or beginning of July. It will support offline reading. iOS is also considered