Wpis z mikrobloga

@elemenTH: świetne samochody, ojciec miał taką w 99 roku, 2.2 TD 131 km, climatronic, system audio philips CD! + bose ( 10 koła kosztował sam system audio, ukradli radio pod mariottem w warszawie)
@ksiak: jedynki to zgnilizna, ciężko znaleźć taką bez rdzy nawet te poliftowe z ostatnich roczników już zjedzone często. Nie wiem gdzie ten się uchował, podłoga w świetnym stanie, przewody hamulcowe nie zgnite, szok.
@elemenTH: ciężko znaleźć , te samochody mają 20 lat.. co by nie było, laguna ma tak piękne kształty ,że lekki lifting i dalej była by świeża. jakieś zespolone ledy. inne zderzaki.
@emasele: to się zdecyduj czy gniją tylko malowane czy wszystkie są malowane czy jednak gniją. One same są dość dobrze zabezpieczone przed korozją ale wszystkie co oglądałem to nie miały progów, podłogi gnój.
Ta kupiona za 1500zł! Jest parę rzeczy do zrobienia ale olałem to bo nie jest zgnita, pod spodem wygląda bardzo dobrze a wręcz rewelacyjnie. Na lato pójdzie trochę konserwy a mechanicznie co jest to się porobi bez problemu.
@mikus0rek: gniją gniją, długo się opierają dość bo te najstarsze to są z roku 93 ale niestety jak ruda zaatakuje to już koniec, moja 94 ale chyba niemiec lekarz rocznik 34 pod kocem w szopie trzymał. Gość na stacji się podniecał, mój zawsze sceptyczny mechanik stwierdził tylko, że nie widział jeszcze takiego auta za 1500zł.