Aktywne Wpisy
OVHcloud +81
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +422
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
Nie chcesz się rozbierać? Argumentuj jak ja, nie daj sie złamać, bo ludzie są żałośni.
Kategorie poniżej "A" są tylko, gdy masz papiery - tak mówili.
I kiedyś powalczę o coś co by mi pomogło w tym, aby dostać jak najniższą kategorię, bo przewiduje, że jak nagle się obudzili i robią każdemu komisje i każdemu dają A to coś jest na rzeczy, a ja swój żywot mam za cenny, by ginąć za ojczyznę.
Komentarz usunięty przez autora
@JohnySniff: Trollujesz? Bo jeśli nie to nawet mi Cie nie żal. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@push3k-pro: Zwykłe gadanie, nie masz pewności, czy przywrócą,
Chodziło mi o ten fragment. Przecież oni każdemu przybijają kategorię A
Ja jestem psychopatą i dostałem A.
Możesz podstawówkę skończyć i też dostaniesz A.
@JohnySniff: Mam pewność, bo to się nikomu nie opłaci. Marnowanie kasy i czasu państwa, wojska i powoływanych.
Może okresowe szkolenia z obsługi broni by się przydały, ale żadna zetka.
@JohnySniff: Przecież obowiązkowa kwalifikacja jest kontynuowana bez przerwy po zniesieniu poboru. Otrzymanie niższej kategorii nigdy nie było łatwe. Nie każdy musi wywalać mięcho na komisji. Twoja grupa najwyraźniej była wyznaczona do okazania genitaliów. Lepiej żeby nie rozniosło się wśród rówieśników, że bałeś się pokazać interes lekarzowi.
IMO wyszedłeś na p---ę i to taką z rodzaju najbardziej irytujących, która robi gównoburzę z niczego. W ogóle jak można mieć problem o badanie lekarskie. XD Jak pójdziesz na bilans to też będziesz się wykłócał z lekarzem/lekarką, bo Twój beniz jest tak unikalny że tylko żona po ślubie może dostąpić zaszczytu jego zobaczenia?
Abstrahując już od tego, że mi by było