Aktywne Wpisy
OVHcloud +81
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +422
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
Nie chcesz się rozbierać? Argumentuj jak ja, nie daj sie złamać, bo ludzie są żałośni.
Kategorie poniżej "A" są tylko, gdy masz papiery - tak mówili.
I kiedyś powalczę o coś co by mi pomogło w tym, aby dostać jak najniższą kategorię, bo przewiduje, że jak nagle się obudzili i robią każdemu komisje i każdemu dają A to coś jest na rzeczy, a ja swój żywot mam za cenny, by ginąć za ojczyznę.
@lubielizacosy: to widać, że trafiają się durne łby, które lubią troche ponapinać, żeby ktoś im "pokazał", a jak nie to grożą sankcjami karnymi, jak i normalni ludzie, którzy mają w dupie podejście do tego i robią to finalnie tak jak wszyscy - tak jak wszyscy dają kategorie A.
ale im pokazałeś
normalnie pewnie będą opowiadali te historie w halloween strasząc swoje wnuki
w szpitalu niech cię też operują w ubraniu bo twoje ciało takie cenne
#baran
PS: jak sie podpisujesz to nie musisz wstawiać hashtaga.
@Dawidinho8: w sumie to nie ja ich w-------m, przynajmniej nie powinni mnie obwiniać, bo ja to przy komisji mówiłem, że to oni wypełniają papiery, a nie ja, więc to nie ja przedłużam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JohnySniff: Takie pytanie: myślisz, że jak dojdzie do wojny, to wróg będzie pytał o to czy masz przeszkolenie wojskowe, jaką kategorię zdrowia i czy przeszedłeś komisję?
@JohnySniff: Nie ma 'zetki' to po cholerę odwalasz cyrki? Jesteś baranem. Nikt nie przywróci służby zasadniczej.
Swoją drogą co jest takiego uwłaczającego w rozbieraniu się do bielizny? Że zobaczą twojego ultra małego siusiaka?
PS. Na pewno byś uciekł xD Poczytaj gówniarzu co się działo jak była wojna na Bałkanach. Ludzie mieli sporo $, a i tak nie byli w stanie wyjechać z ogarniętego wojną kraju. A ty pryszczaty gówniarz uciekniesz XDDDD
Komentarz usunięty przez autora