Wpis z mikrobloga

#szydelkowanie #szydelkowewytwory #amigurumi #handmade #diy

Nudzę się niemiłosiernie w #studbaza :( Chciałabym zająć się czymś ambitniejszym, ale siedzę w pierwszym rzędzie i nie mam nawet opcji spokojnie poszydełkować ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Na pocieszenie wrzucam swojego Totoro, plusujcie Totoro, taki słodki jest ʕʔ
rud3lke - #szydelkowanie #szydelkowewytwory #amigurumi #handmade #diy

Nudzę się ni...

źródło: comment_m3HHu7ZM4WDQxw0aVlQn830pCzOIb5Zv.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szcz33pan: to ćwiczenia, nie wykład ( ͡° ʖ̯ ͡°) A poza tym na uczelnię chodzę tak wybiórczo, że czasem przychodzę tylko dla zachowania pozorów, żeby pamiętali, że tak łatwo się mnie nie pozbędą ʕʔ
  • Odpowiedz
@szcz33pan: krótko i zwięźle mówiąc polegają na tym, że dostajesz tekst do przetłumaczenia i tyle. Jedni męczą się z tym półtorej godziny, a inni - jak nieskromna ja - po dwudziestu minutach kończą i są skazani na kiszenie się godzinę w sali ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@rud3lke: ale potem robicie coś jeszcze czy czekacie do dzwonka i wychodzicie? Skoro na ćwiczeniach trzeba wykonać zadanie to ocenianie po efektach i na akord jest słuszne. Zaproponuj taki tryb.
  • Odpowiedz
@szcz33pan: Nie, czekamy. Tryb jest taki że na koniec zajęć babka losowo wybiera parę osób do przeczytania ich tłumaczenia, więc wszyscy mają siedzieć i czekać, bo a nóż widelec będą wybrańcami ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz