@Onii-chan-san_Senpai: powiem ta: grając w terraria myślałem, ze robie ładne rzeczy, ale coraz częściej przekonuje się, w jak wielkiej nieświadomości żyłem ( ͡°ʖ̯͡°)
@damian_co_dalej: Dopowiedz co masz na myśli - grę na serwerze mirków, jak się odnaleźć w grze czy jak w ogóle zacząć grać? Bo chyba nie zrozumiałem ( ͡°͜ʖ͡°)
@Nerax123: Starbound od bardzo dawna chcę spróbować, ale dopiero jak gra będzie w jakiejś przyzwoitej promocji. Chyba devy pisały, że stanie się to dopiero jak gra wyjdzie z Early Access więc pewnie jeszcze trochę
@olewales: No elo, jesteśmy fanatykami wędkarstwa i za szybko przechodzimy grę ( ͡°͜ʖ͡°) @Onii-chan-san_Senpai: A tak w ogóle co przedstawia ta budowla? Bo coś nie ogarniam ( ͡°ʖ̯͡°)
źródło: comment_C80ljRVgAgvrVwAtLWfiLqAIMiLEb3LL.jpg
Pobierzźródło: comment_i97jYZ5hTnP5FAsvhjfY7Y5FsKcvJB76.jpg
Pobierz@Nerax123: Starbound od bardzo dawna chcę spróbować, ale dopiero jak gra będzie w jakiejś przyzwoitej promocji. Chyba devy pisały, że stanie się to dopiero jak gra wyjdzie z Early Access więc pewnie jeszcze trochę
1. Kupujesz/ściągasz grę.
2. Grasz
@Onii-chan-san_Senpai: A tak w ogóle co przedstawia ta budowla? Bo coś nie ogarniam ( ͡° ʖ̯ ͡°)