Wpis z mikrobloga

@Kotwpizamie: A co ja jestem jakiś #!$%@? ekspert piekarnikowy? Ale logicznie myśląc funkcja pary = możliwość gotowania na parze. Szama na parze jest zdrowa i smaczna, więc skoro Cię stać to warum nicht?
@Kotwpizamie: Mnie na tej funkcji nie zależało, bo chleb piekę w garnku rzymskim, ale para daje podobno chrupiącą skórkę w chlebie, fajniejszy kurczak wychodzi itp. Zależy, co i ile pieczesz. Jak potestuję to napiszę coś na mirko
@norbw74: trochę zbyt dużo bajerów, z których nie skorzystam, ale ma parę funkcji, na których mi zależało: prowadnice teleskopowe, pozwalające wysunąć blachę lub ruszt całkowicie, co wcale nie jest tak często spotykane, pokazuje aktualną temperaturę w piekarniku, ma sondę do mięsa, max temperatura to 300 stopni. To tak na szybko. No i nie ma czyszenia pyrolitycznego ani katalitycznego, co przy moim pieczeniu jest tylko niepotrzebnym bajerem.