Aktywne Wpisy
GrammarNazi +1648
A cóż to za przystojny pan rozdaje paniom kwiatki w pewnej galerii w pewnym mieście? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #czujedobrzeczlowiek #krosno
#heheszki #czujedobrzeczlowiek #krosno
Chicoxxx66 +7
Mirki muszę się wygadać, bo mam ochotę się już #!$%@?ć.
Zrobiłem swojej narzeczonej na dzień kobiet prezencik taki duży bukiet i wstawiłem w wazon, bo jechałem do pracy.
Teraz do mnie pisze, że się na mnie zawiodła, że już się nie staram i mam #!$%@? we wszystko, bo tylko kwiaty zostałem, bez żadnej kartki niczego. Po chwili zaczęła mówić, że teraz kwiatki to dostaje od wielkiego dzownu, a tak to co dwa
Zrobiłem swojej narzeczonej na dzień kobiet prezencik taki duży bukiet i wstawiłem w wazon, bo jechałem do pracy.
Teraz do mnie pisze, że się na mnie zawiodła, że już się nie staram i mam #!$%@? we wszystko, bo tylko kwiaty zostałem, bez żadnej kartki niczego. Po chwili zaczęła mówić, że teraz kwiatki to dostaje od wielkiego dzownu, a tak to co dwa
Ten uczuć, kiedy odwiedza cię kumpel z Niemiec, pracujący w piekarni, która piecze bardzo dobry chleb i zarówno on, jak i jego różowy, stwierdzają, że twój chleb jest smaczniejszy niż te, które piecze kumpel.
Brawo ja!
A nawet nie jedli świeżo upieczonego, tylko rozmrożony.
I pytanie ważniejsze z foremki czy na kamieniu pieczony ?