Aktywne Wpisy
akro81 +553
Studenckie bydło w akcji.
W zeszły weekend na Juwenaliach w Łodzi studenckie bydło zdewastowało 20-letniej studentce Toyotę Celicę 5 generacji. Sprawa boli mnie podwójnie, bo jestem pasjonatem starszych japońców, a tutaj młoda osoba ewidentnie dopiero łapiąca zajawkę, na którą brutalnie napluto. Pomożecie zidentyfikować najbardziej zaangażowanych w ten proceder osobników? Więcej zdjęć tutaj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1183667420438696&set=a.666232325515544&locale=pl_PL
#lodz #lodz #juwenalia #politechnikalodzka #politechnikalodzka #jdm
W zeszły weekend na Juwenaliach w Łodzi studenckie bydło zdewastowało 20-letniej studentce Toyotę Celicę 5 generacji. Sprawa boli mnie podwójnie, bo jestem pasjonatem starszych japońców, a tutaj młoda osoba ewidentnie dopiero łapiąca zajawkę, na którą brutalnie napluto. Pomożecie zidentyfikować najbardziej zaangażowanych w ten proceder osobników? Więcej zdjęć tutaj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1183667420438696&set=a.666232325515544&locale=pl_PL
#lodz #lodz #juwenalia #politechnikalodzka #politechnikalodzka #jdm
źródło: lodz
Pobierz
Dusk_Forest77 +254
Wykopki szybko róbcie protest, gówniany midas dostał bana na 2 tygodnie. Zmieniajcie awatary, spamujcie feed. Nie może być tak, że mafia deweloperska wam marszałka ucisza. #nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #kredythipoteczny #gielda #afera #heheszki
źródło: 37dbfd6bac78c3cb14e5ba1ff7910f6b1be31c62f0d7d8f151d1fcdcfec26afa
Pobierz

#frontend #javascript
Komentarz usunięty przez autora
Sednem angulara czy reacta jest zupełnie co innego.
Zaczynaj od nauki czystego, nowoczesnego javascriptu (ES5 i 6).
@razor535: XHR fetchAPI
@magic96: no to najwidoczniej nie widziales jeszcze innych rzeczy. Jesli nie widziales niczego gorszego od W3C to znaczy ze nie masz pojecia o 90% branzy IT/HTML/JS/WEB. Jesli tak malo wiesz to nie powinienes sie udzielac.
PS. Pewnie jestes jedna z tych osob ktore uwazaja ze frameworki to super sprawa.
1. napinacze ktorzy nie rozumieja czym jest dydaktyzm nie maja podstaw do wypowiadania sie na tematy learningowe
2. w3schools nie jest dla osob zaawansowanych. Trzeba to traktowac jako szkolke jak sama nazwa wskazuje. Chociaz osoby zaawansowane czasem znajduja tam cos na szybko
Mialem ten sam problem jak zaczynalem z programowaniem. Chcialem przedstawic komus idee logowania wiec stworzylem
@karer: Jest tragiczna dla osób, które się uczą, bo osoby początkujące nie zdają sobie sprawy, że informacje na których się opierają są niezgodne z prawdą i uczą złych praktyk.
Z Twojego punktu widzenia. Osoba początkująca
@netes: osoby poczatkujace nie musza sobie z tego zdawac sprawy to raz a dwa nie sa w stanie nawet zrozumiec tego. Ma byc jak najmniej myslenia i jak najmniej rzeczy ktore nie sa istotne w zrozumieniu co zwraca funkcja write() przykladowo.
@karer: super. Czyli uczmy ludzi złych praktyk, bo dobrych nie ma sensu. Taki z Ciebie nauczyciel jak z koziej d--y trąba.
PS. Personalne wycieczki możesz sobie robić w kierunku swoich znajomych, ode mnie trzymaj się z daleka. Jeśli masz problem z poprowadzeniem merytorycznej dyskusji to nie udzielaj się w ogóle.
@netes: Masz racje kolego. Przyznaje sie do bledu. Idzmy twoja droga i uczmy przedszkolaki liczb zespolonych zamiast liczenia na jablkach. Przeciez sa to zle praktyki.
@netes: przeciez nie przedstawiasz argumentow wiec nie ma tutaj dyskusji. Po prostu gadasz farmazony. Faktycznie masz racje zeby to skonczyc.