#rozowepaski Nie wiążcie się z nikim mireczki, to jest moje ostrzeżenie dla was.
tl;dr poznałem dziewczynę na mirko, zostałem zdradzony, ale tym razem chcę zemsty
pełna historia w spojlerach
Zamieszczam tu zdjęcie tej głupiej pindy, a jeśli będzie zainteresowanie to w komentarzach wrzucę miły dla oka bonusik. Może nasz związek nie był długi, bo trwał tylko kilka miesięcy, ale dla mnie takie coś to kolejne lata walki ze sobą.
Nie napiszę wam nicka tej osoby, chcę tylko żeby widziała ten wpis i może coś do jej pustego łba trafi. To będzie wystarczające upokorzenie.
@dex_ter: czyta człowiek cały wątek, w c--j wpisów, zdjęcia nie ma, web archive szuka i znajduje, patrzę na zdjęcie, jestem zawiedziony, bo @Colek ma racje ( ͡°ʖ̯͡°)
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
tl;dr poznałem dziewczynę na mirko, zostałem zdradzony, ale tym razem chcę zemsty
pełna historia w spojlerach
Zamieszczam tu zdjęcie tej głupiej pindy, a jeśli będzie zainteresowanie to w komentarzach wrzucę miły dla oka bonusik. Może nasz związek nie był długi, bo trwał tylko kilka miesięcy, ale dla mnie takie coś to kolejne lata walki ze sobą.
Nie napiszę wam nicka tej osoby, chcę tylko żeby widziała ten wpis i może coś do jej pustego łba trafi. To będzie wystarczające upokorzenie.
#zdrada #zwiazki #kobietytochuje
Kurde, tak daleko zaszedłem, mogliby jakąś odznake dawać (°ʖ°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora