Aktywne Wpisy

Michael_Jackson_ +1492
źródło: 85468ca03cc2feb645be1f824a7b
Pobierz
Ogłaszać za nasze pieniądze że #islam jest czescią europejskiej tożsamości, to jak głosić że Buddyzm to podwalina Stanów Zjednoczonych.
źródło: temp_file3373684870940722307
Pobierz

#wegeterror #wegetarianizm
Komentarz usunięty przez autora
@maluuutki: czemu nie? bardziej moralnych w sumie
@kingszajs: bo nie ma czym.
No psy są spoko i ich nie jemy w geście nobilitacji za to, że ich przodkowie pomogli nam się rozwijać i byli użyteczni podczas polowań, pilnowania stad itp. No jak taka sztama była przez kilka tysięcy lat to już genetycznie mamy w bani - psa nie jem. Aktualnie nie muszą nam pomagać się obronić, ale sztama została, selective-breeding poszedł w stronę "słodziutkich" cech i mamy pupilki. Koteły za to
źródło: comment_AKfXVCxk468m3x54QnpKUAwqIanwwgwJ.jpg
Pobierz@Acros: Wątpię że ktoś nie je psa, bo ma w głowie myśl że ten przez lata miał być pomocny człowiekowi, zresztą jest wiele kultur wśród których to się nie sprawdza. Raczej zupełnie inne czynniki to warunkują, ale mniejsza o to, bo co
A zwierzęta obiadowe, to żadna teoria, tylko suche fakty :
1. Są jedzone przez ludzi przez wiele tysięcy lat - każdy wie co z nich ugotować, duuuuża wiedza na temat hodowli - choroby, odpowiednie rozmnażanie no i oczywiście dzięki długoletniej
@Acros: Nie przeczę sobie. To że mnie dany argument mnie nie interesuje, bo nie porusza zupełnie najważniejszej kwestii z mojego punktu widzenia, nie znaczy że nie mogę go obalić jeśli jest błędny.