Aktywne Wpisy
Corrny +339
Różowa pisze mi dzisiaj, że była w GIGI i mają tam croissanty pistacjowe po 24,50 zł xD Kilka dni temu byliśmy w Rzymie i za dwa cornetto w piekarni przy samej fontannie Di Trevi zapłaciłem 5 euro xD (3 za pistacjowego i 2 za cytrynowego). Wiem, że te wyroby z GIGI są dobre, ale cena jest #!$%@? skandaliczna.
#wroclaw #jedzenie71 #jedzenie
#wroclaw #jedzenie71 #jedzenie
SynMichaua +329
Konkretne nagranie z kamery nasobnej policjantów z Kielc. W piątek doszło do pożaru pensjonatu opiekuńczo-rehabilitacyjnego przy ulicy Tobruckiej.
Policjanci wspięli się po balkonach i ryzykując swoje życie na rękach wynosi pensjonariuszy na zewnątrz.
#policja #strazpozarna #pozar
Policjanci wspięli się po balkonach i ryzykując swoje życie na rękach wynosi pensjonariuszy na zewnątrz.
#policja #strazpozarna #pozar
Jestem zdania, że w przypadku zajścia #rozowepaski w ciążę (z wyjątkiem związków małżeńskich) #niebieskiepaski nie powinny ponosić żadnych konsekwencji (ojcostwo, alimenty itp.) chyba że wyraźnie to zaznaczyli przed stosunkiem, że chcą zakończyć go zapłodnieniem i poczęciem dziecka. Oczywiście takie oświadczenie złożone pod wpływem substancji psychoaktywnych byłoby nieważne.
Co sądzicie o tym pomyśle?
#oswiadczenie #zwiazki
@skinrunner: Że to słaby bait.
niech w przypadku wypadku komunikacyjnego kierowca nie musiał nic robić a szkody pokrywa producent samochodu ( ͡° ͜ʖ ͡°) jebniesz to jebniesz, nie Twoja wina przecież ( ͡° ͜ʖ ͡°)
chcialbym tylko zeby nie bylo automatycznego domniemania ojcostwa. absurdu typu implikacja "bzykam się z tobą - chcę mieć z tobą dziecko'
Tylko niestety seks biologicznie jest po to by były dzieci. To, że współżyjemy nie tylko z tego powodu to już inna historia.
Najlepiej się zabezpieczać :)
Jeżeli kierowca przed wejściem do samochodu nie zaznaczył wyraźnie, że zamierza mieć wypadek, to ten wypadek się nie liczy.
Jeśli bandyta przed pobiciem kogoś nie zaznaczył wyraźnie, że zamierza go zabić, to pobicie ze skutkiem śmiertelnym się nie liczy.
Jeśli złodziej przed kradzieżą nie zaznaczył wyraźnie, że zamierza coś ukraść to kradzieży nie było.
Jeżeli chirurg przed zabiegiem nie zaznaczy wyraźnie, ze zamierza spowodować trwały uszczerbek na zdrowiu, to
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym czemu nazywasz je głupimi, chciały zapewne jak najlepiej dla siebie co jest zrozumiałe
Nie wiem się to ma to przemocy domowej, nie pisałam o takich przypadkach. Takie kobiety chyba nie robią wszystkiego by