Aktywne Wpisy
czteryrowery +188
tojapaweu +17
Czeka mnie dziś dość spora trasa do rodziny. Nie lubię takich podróży, więc trochę tym żyje od kilku dni. Trasa to około 120 km, a w poniedziałek powrót, więc łącznie niecałe 250 km.
Sprawdziłem generalnie wszystko w aucie, byłem na przeglądzie, ale jedno nie daje mi spokoju, jak sprawdzić czy w kole zapasowym jest odpowiednio powietrza, gdybym w razie czego złapał „kapcia” i musiał zmieniać?
Czy po prostu jechać na stację i dopompować profilaktycznie?
Samochod
Sprawdziłem generalnie wszystko w aucie, byłem na przeglądzie, ale jedno nie daje mi spokoju, jak sprawdzić czy w kole zapasowym jest odpowiednio powietrza, gdybym w razie czego złapał „kapcia” i musiał zmieniać?
Czy po prostu jechać na stację i dopompować profilaktycznie?
Samochod
ps. joomla to kupa straszna :s
nie działa z defines.
to pomoże?
obstart();
obend_clean();
ob_start();
na początku,ob_end_flush();
na końcunie zdziwiłbym się gdyby ktoś coś grzebał, joomla dziurawa jak sitko jest, pewnie nie jednego shella masz na tych serwerach powrzucanego
nie idzie się zalogować do panelu? też masz tam błąd? ciężko mi tak wróżyć ze szklanej kuli ;s
skrypt - do wyrzucenia, ale nic groźnego
@mjfotocompl: nie mają się dobrze. Korzystanie z nich jest równoznaczne z wyłączeniem sprawdzania haseł na serwerze bo i tak każdy kto chce ma już do niego dostęp.
A instalacja na tej samej bazie nie przejdzie.