Aktywne Wpisy

ponsulek +489

DwaJedenTrzy +34
Jak tam pompy ciepła w domach pozbawionych prądu? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oczywiście zwykłych ludzi, bo o polityków to się nie martwię - ich stać na awaryjne generatory przepalające diesla...
Zima nie odpuszcza na Pomorzu ,liczba domów bez energii elektrycznej wzrosła z 20 do 50 tyś. A tak naprawdę to jest c--j - Niech dopierdzieli chociaż -15 przez miesiąc to tym eko szajbusom pompy wyjdą bokiem jak dostaną
Zima nie odpuszcza na Pomorzu ,liczba domów bez energii elektrycznej wzrosła z 20 do 50 tyś. A tak naprawdę to jest c--j - Niech dopierdzieli chociaż -15 przez miesiąc to tym eko szajbusom pompy wyjdą bokiem jak dostaną
źródło: brave_7xvy0KqC4B
Pobierz

Przyszło mi jakieś g---o z aliexpress, miało być 11W/m a na 5 metrach podłączonych z obu stron zamiast deklarowanych 66W wyszło po kolei tak:
IP22 Warm White 2,5A 30 WattIP22 Warm White 1,9A 22 WattIP22 Cold White 1,7A 20,4 WattIP22 Cold White 1,7A 20,4 WattIP65 Warm White 2,5A 30 WattIP65 Warm White 2,7A 30,3 WattIP65 Cold White 1,9A 22,8 WattIP65 Cold White 1,8A 21,6 WattSprzedawcy PIEN Led Lighting Factory nie polecam, a teraz lece z dispute bo to g---o do niczego mi sie nie nada...
#oswietlenie #remontujzwykopem #budujzwykopem #led #aliexpress
PS dpisales mi w dwoch wątkach i sie robi mały chaos.