Wpis z mikrobloga

@ponsulek: zawsze mnie to r---------a, że te naiwniary dodają posty ze swoją mordą przyznając się jednocześnie, że dawały d--y jakiemuś grubasowi w zamian za widmo kariery
  • Odpowiedz
@RudyZibi: wykopki się śmieją z głupich p0lek a sami wierzę w fejkowego screena gdzie laska na profilowym ma jakieś zdjęcie wygenerowane przez AI. Jeszcze tylko brakowało informacji, że ten Dejwid był czarnoskóry albo z Indii.
  • Odpowiedz
@ponsulek: "niski grubas z nieprzyjemna twarzą", "obiecuje zarobki 50k miesięcznie"
Wiem, że Ameryki nie odkrywam, ale r---------a mnie to jak to właśnie działa świat xD No bo typiara chyba nie piszę tego posta z tęsknoty za jego niskim wzrostem i nieprzyjemna twarzą? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Satan_Was_a_Babyboomer: z tym Woodmanem to jest jakis fenomen, przychodzą do niego świeżaki i od razu kręcą podwójną penetrację, która często jest ich pierwsza i ostatnią. Musi je tam nieźle urabiać perspektywą wielkiej kariery. Szkoda tylko, że sam Woodman bierze udział w nagraniach bo obrzydza swoim wyglądem i ma małą, miękką fujare co psuje film
  • Odpowiedz