Aktywne Wpisy
Ktoś coś? #kiciochpyta #humorobrazkowy
WielkiNos +32
To niesamowite jak niektórzy ludzie się rzucili do szkalowania dziewczyny za zrobienie facetowi blowjoba w fotobudce.
Cóż za pruderyjność. Jestem nieco zszokowana wyobrażeniem jak musi wyglądać życie seksualne wielu ludzi jeśli byle obciąganie w budce foto to dla nich takie olaboga. Nie dziwne, że wielu facetów chodzi na dziwki. Tam przynajmniej mogą liczyć na jakieś większe urozmaicenie niż w domu pod kołdrą przy zgaszonym świetle.
Pragnę jeszcze tylko zauważyć, że kobiety, które
Cóż za pruderyjność. Jestem nieco zszokowana wyobrażeniem jak musi wyglądać życie seksualne wielu ludzi jeśli byle obciąganie w budce foto to dla nich takie olaboga. Nie dziwne, że wielu facetów chodzi na dziwki. Tam przynajmniej mogą liczyć na jakieś większe urozmaicenie niż w domu pod kołdrą przy zgaszonym świetle.
Pragnę jeszcze tylko zauważyć, że kobiety, które
Jaki motocykl byście proponowali dla osoby o takim wzroście?
Nie bardzo chcę robić prawo jazdy na motocykl. To dodatkowy koszt, a możliwe, że wcale nie złapię bakcyla na jednoślady.
#motoryzacja #motocykle #motocykl
http://allegro.pl/motor-yamaha-125-custom-i6023595181.html
Całkiem przyjazny motorek, ale mało popularny, bo już nieprodukowany. Części nadal osiągalne bez problemu. Siedzi się jak na pełnoprawnym motocyklu, w porównaniu do cbr to je bydle :P
@dese: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
BTW, jaki to rodzaj motocykla?
@dese: a nie supermoto?( ͡º ͜ʖ͡º) ta wr'ka yamaszki jest przekozacka. Siedziałem też na mt125 i jest większy niż mt07 więc na wysokich ideolo. Tylko oba to wydatki rzędu 17,9k
@dese: Jak chcesz :) Aczkolwiek z mojej perspektywy możesz tylko żałować :d