Aktywne Wpisy
Iudex +813
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
alverini +229
Ale to fajna zabawa. Dzieciaki świetnie się bawily, poprzebierane,dynie zrobione co też było super zabawa, zebrane cukierki, pukalismy tylko do drzwi, które ewidentnie też się bawiły, bo rok do roku jest ich coraz więcej. Dzisiaj na groby wspominać bliskich. Serio jeśli komuś przeszkadza że ktoś tak rodzinnie spędza czas to powinien iść na terapię.
Ja za dzieciaka to tylko na groby ludzi których nigdy nie znałem co zajmowało cały dzień.
#halloween
Ja za dzieciaka to tylko na groby ludzi których nigdy nie znałem co zajmowało cały dzień.
#halloween
Cóż za pruderyjność. Jestem nieco zszokowana wyobrażeniem jak musi wyglądać życie seksualne wielu ludzi jeśli byle obciąganie w budce foto to dla nich takie olaboga. Nie dziwne, że wielu facetów chodzi na dziwki. Tam przynajmniej mogą liczyć na jakieś większe urozmaicenie niż w domu pod kołdrą przy zgaszonym świetle.
Pragnę jeszcze tylko zauważyć, że kobiety, które miały w życiu wielu partnerów seksualnych normalnie zakładają rodziny. Polecam sprawdzić sobie definicję określenia: captain save a hoe zamiast pier@#$ić, że sobie nigdy męża nie znajdzie i nikt jej nie będzie chciał. Będzie chciał i to chętnie, zwłaszcza teraz jak została skrzywdzona rozpowszechnianiem na prawo i lewo jej intymnego zdjęcia.
#s--s #opener #przemysleniazdupy #b-----b
Win to win szanuje Cie bardzo przed lodem i po lodzie
Kobiety, który miały w życiu wielu partnerów seksualnych mają większe szanse na rozwód, który w 80% sami inicjują. Masz normalnie na to badania naukowe.
Oprócz tego, rozwiązłość powoduje, iż jest wysokie prawdopodobieństwo, że dziecko nie należy do ojca, które je wychowuje.
W samym USA 32% badań DNA wskazuje, że biologicznym dzieckiem jest ktoś inny. Zauważ, że 32%
(dlaczego właściwie wszyscy zakładają, że to nie para którą biorą takie rzeczy, jacy ludzie muszą być nudni w łóżku)
Sensacja, afera, skandal, sodomia i gomoria normalnie, kobita z p-----m w buzi no takie coś nie powinno być legalne w ogóle to nieludzkie rzeczy są xD
Nie założy kobita rodziny już na pewno xDDDD Ale jak typ się liże z panienką co godzinę temu poznał w klubie, to ona na pewno
Ta dziewczyna ma szansę zostać nową Linkiewicz i wybić się za pomocą durnego czynu.
Im więcej osób o tym mówi to może przełożyć na sławę i za kilka miesięcy o tym incydencie każdy zapomni, a sława zostanie
dla tych czubków to zabawa jest doskonała i oni potem jeszcze uważają siebie za normalnych ludzi, obrońców moralności xDDD
wariat wariata wariatem pogania
z fartem
@drobne_na_taryfe: są setki pozycji i kinków ktore nie wymagają zbliżania potencjalnych wener do twarzy
Komentarz usunięty przez moderatora
Super sprawa- każdy wszędzie jak chce, co może pójść nie tak xD
Komentarz usunięty przez autora