@wapserdak Osobiście uważam, że monogamia to stan świadomości, a oglądanie się za tyłkami to taka sama pozostałość ewolucyjna jak ślepa kiszka, ale co do samej idei szczerości się z Tobą zgadzam
@Ten_tam: trzeba przejsc przez kazdy z etapow, wyrzekajac sie swojej seksualnosci, ktora lezy u podstaw rodzaju ludzkiego nie wespniemy sie dalej na drabinie swiadomosci
@wapserdak: imho mówienie drugiej osobie, że ruchałoby się kogoś spoza związku to już przegięcie, ale nic nie powinno stać na przeszkodzie aby powiedzieć "fajna dupa" i nie narazić się na fochy
@wapserdak: takie mirko, jest props jest plus, jest dyskusja, analiza, pomysł do przełożenia na swoje, ale wiersze to ty szanuj! (jak by powiedział prawilny wykopek)
@Dede18 i @szafiarkazszafy stracilem czujnosc na chwile i nie wiem kto byl siodmy, a kto osmy, jednak obydwu wam sle zyczenia: duzo milosci i jeszcze wiecej rozpusty
@wapserdak: Ale przecież każdy ma tego świadomość. Miłość to wybór. Jak chcesz z kimś spędzić resztę życia, to po prostu rezygnujesz z pewnych innych przyjemności. A bycie uczciwym (czyli między innymi odchodzenie zanim coś złego zrobimy) to podstawa miłości. Ja nie mam nic przeciwko, gdy partner przyjdzie i powie: "Hej, ciasteczkowa, inna w mej głowie, spadam dziś sobie (wtf( ͡º͜ʖ͡º))". Krzyżyk na drogę, wij gniazdko
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dalas plusa rozsadku, niech spokoj zagosci w twoim zoladku :)
Komentarz usunięty przez autora