Aktywne Wpisy
WielkiNos +323
#dziendobry
Panowie coś z rana na podniesienie ciśnienia zamiast kawy.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #rozwod #p0lka
Panowie coś z rana na podniesienie ciśnienia zamiast kawy.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #rozwod #p0lka
kricalke +92
Dzień 1 wychodzenia z depresji - wstałam, umylam włosy, umylam się, ogolilam, umylam zeby i twarz, zjadłam śniadanie złożone z jajek na miękko by było zdrowo. Mam nadzieje ze będę miała sile się pomalować i pojechać po książkę #depresja
Byłem w centrum i miałem już wracać do domu ale przycisnęło na pęcherz, znalazłem krzaki na uboczu, podchodzę i tradycyjna obcinka czy nic nie jedzie - jedzie policja. Spokojnym krokiem wracam do auta, a oni się przytrzymują i chcą wypisać mandat za sikanie w miejscu publicznym... Powiedziałem, że nic nie przyjme, bo nic nie zrobiłem. To ci za nieobyczajne zachowanie (?) czy coś takiego - chyba chodziło o to, że niby wyjąłem siuśka... ciekawe jak wielkiego musiałbym mieć skoro jak ja ich zauważyłem i wracałem do auta, to oni byli jakieś 80m dalej. I serio, nie zdążyłem rozpiąć rozporka. Nie przyjąłem mandatu, mam wezwanie na komende i widmo sprawy sądowej. Nigdy nie miałem nawet najmniejszego mandatu i jestem w lekkim szoku, że można mieć takie kłopoty za darmo, niewinnie. Nie chciałem przyjąć mandatu, no bo jak przyjąć za coś czego nie zrobiłem.. ale teraz żałuje, bo tak może miałbym sprawe z głowy.
Ktoś był w podobnej sytuacji? Jakieś rady?
Ja zgłosiłem kradzież (900zł) i po 3 latach chodzenia po sądach też żałuję.
Niech opiszą twojego penisa, zobaczymy co widzieli.
@Pitsoon: